Kontor, Kista Science Tower, plan 1, Kista, Kista

  • 221 m²

Denna lilla fina lokal ligger med egen entré från Hanstavägen och har jättestora fina fönster från golv till tak i två plan. Inne i lokalen finns nämligen ett indraget plan, ett såkallat entresolplan.Passar utmärkt både som kontorslokal, showroom och butik. Utanför finns möjlighet för bilar att stanna till och smita in för ett ärende. Serviceutbudet är stort i Kista Science Tower och även i Kista Galleria som ligger i anslutning till fastigheten. Det finns bra kommunikationer och parkeringsm...


Lokaltyp Kontor
Total yta 221 m²
Adress Kista Science Tower, plan 1
Område Kista
Byggår 2002
Objektsnummer 41897496
Bifogade filer

Beskrivning

Denna lilla fina lokal ligger med egen entré från Hanstavägen och har jättestora fina fönster från golv till tak i två plan. Inne i lokalen finns nämligen ett indraget plan, ett såkallat entresolplan.

Passar utmärkt både som kontorslokal, showroom och butik. Utanför finns möjlighet för bilar att stanna till och smita in för ett ärende.

Serviceutbudet är stort i Kista Science Tower och även i Kista Galleria som ligger i anslutning till fastigheten. Det finns bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter.

Kista är i ständig utveckling med Kista Science Tower som naturlig mittpunkt. Med sitt 32 våningar höga glastorn, 160 meter högt, är fastigheten ett välkänt landmärke i Kista och norra Stockholm.

Kommunikationer

Bil

Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning nära Kista Science City.

Tunnelbana

Till Kista T-banestation är det cirka 3 minuters promenad genom Kista Galleria och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station.

Pendeltåg

Till Helenelunds pendeltågstation är det en promenad på ca 12 minuter. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller ca 25 minuter till Arlanda.

Bussar

Från Kista Centrum går flertalet bussar (ca 15-tal busslinjer) som medför mycket bra tvärkommunikation. Med bussarna når du exempel Barkarby, Spånga, Bromma, Täby, Sollentuna och Danderyd.

Exempel på busslinjer genom Kista:

155 Brommaplan   
627 Täby – Mörby  
518 Vällingby/Barkarby  
178 Mörby/Helenelund   
179 Sollentuna–Vällingby  
514 Sollentuna–Spånga  
603 Danderyd/Mörby–Helenelund 
537 Upplands Väsby  
554 Bro/Kungsängen  
197 Centralen–Solna (natt)  
517 Spånga/Tensta  
554 Råby    
683 Mörby C –Jakobsberg

Flygbussar

Flygbussen till Arlanda och Bromma har en hållplats utanför Kista Science Tower på Danmarksgatan samt vid Kista centrum.

Tidtabeller och övrig info framgår av SL:s hemsida .

Tvärbana

Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2021, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.

Parkering

I Kista Science Tower finns totalt ca 1 100 parkeringsplatser fördelade på en utomhusparkering och en inomhusparkering i garageplan 0, 1 och 2. Garageinfarten ligger på Hanstavägen 29 samt Danmarksgat

Service

Det finns ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, hotell och biosalonger m.m. i närområdet till Kista Science Tower.

Kista Galleria
I Kista Galleria finns det ca 180 butiker med alltifrån mode till inrednings-, teknik- och livsmedelsbutiker. Vidare erbjuds ett av Sveriges största utbud inom food & beverage. I gallerian finns även hotell och en större biograf med 11 salonger.

För mer information besök deras hemsida, www.kistagalleria.se

Kistamässan
Med sin strategiska placering och geografiska lättillgänglighet i Kista Science City blir Kistamässan ett perfekt forum för professionella möten och kreativa evenemang. Planerar du ett företagsevent, en internationell kongress, bankett eller kanske ett styrelsemöte? På Kistamässan hittar du moderna, flexibla lokaler för både det lilla och det stora mötet.

För mer information, www.kistamassan.com

Bibliotek
Kista bibliotek och lärcenter.
För mer information, besök: Kista bibliotek

Bio
Biografen i Kista är SF Bio:s näst största i Stockholm med 11 salonger, totalt ca 1 500 platser. Alla salongerna håller högsta klass med digitalt ljud, stor duk och bekväma fåtöljer med ett extra stort benutrymme för att erbjuda besökarna bästa möjliga film- och biografupplevelse.

För mer information, besök: SF Bio Kista

Hotell
I Kista finns ett antal olika hotell bl.a:

Scandic Victoria Tower

Scandic Kista
Stayat Hotel Apartments


Bilder på lokalen