Kontor, Kista Entré, Knarrarnäsgatan 7, plan 3, Kista, Kista

Vasakronan AB Friskvård (85 m) Shopping (77 m) Restaurang (209 m) Bilservice (440 m) Kemtvätt (330 m) Grönområde (595 m) Bank (483 m) Uttagsautomat (443 m) Kommunikation (306 m)

Nu har vi en riktigt häftig, unik lokal att hyra. Vi kallar den för "Ballroom". Ballroom har stora utåtlutande väggar i glas på tre sidor, perfekt för den som vill synas. Lokalen går ut ifrån övriga byggnaden som en kub, vilket gör den till en lokal olik alla andra. Med dess stora glasrutor, höga takhöjd och ljusa väggar gör att lokalen känns stor och luftig. Med Ballroom har du alla möjligheter, oavsett vilken typ av verksamhet du driver. Letar du efter något unikt som ger en speciell känsla är...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 443 m²
Adress Kista Entré, Knarrarnäsgatan 7, plan 3
Område Kista
Renoveringsår 2002
Objektsnr 41787536
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu har vi en riktigt häftig, unik lokal att hyra. Vi kallar den för "Ballroom". Ballroom har stora utåtlutande väggar i glas på tre sidor, perfekt för den som vill synas. Lokalen går ut ifrån övriga byggnaden som en kub, vilket gör den till en lokal olik alla andra. Med dess stora glasrutor, höga takhöjd och ljusa väggar gör att lokalen känns stor och luftig. Med Ballroom har du alla möjligheter, oavsett vilken typ av verksamhet du driver. Letar du efter något unikt som ger en speciell känsla är detta lokalen för dig.  I Kista Entré, som lokalen ligger i, finns en hel del kringtjänster såsom:  - Gemensam reception- Färdigt datanätverk- Biltvätt- Kemtvätt- Omklädningsrum och dusch- Cykelförråd- Konferensanläggning- Hotellrum- m.fl. Välkommen!

Omgivning

Kista Entré ligger centralt i Kista, granne med Kista Science Tower. Alldeles intill ligger Kista Galleria ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Här finns alltid ett skönt myller av människor bland de dag- och kvällsöppna butikerna, restaurangerna och biosalongerna. I Kista Entré finns en gemensam reception, konferens och godsmottagning. En restaurang finns i huset liksom en av Friskis & Svettis modernaste friskvårdsanläggningar.

Kommunikationer

Kista når du med både T-bana, pendeltåg och buss. T-bana tar ca 15 min till Centralen och pendeltåget tar ca 12 min från Helenelund till Centralen. Både SL-bussar och flygbussar trafikerar Kista. Mer info finns på www.sl.se

Parkering

Garage och markparkering för våra hyresgäster och besöksparkering på markplan. Laddningsstationer till elbil finns både i garaget och markparkeringen.

Service

Kongress och evenemang Kistamässan ligger mitt i den företagsexpansiva regionen Kista Science City som är ett av världens ledande ICT-kluster. I regionen finns i dagsläget drygt 1400 företag med viktiga aktörer som bland annat Ericsson, Nokia och Microsoft som nära grannar till Kistamässan.  Med närhet till E4:an, E18, tunnelbana, pendeltåg och bussar tar man sig enkel till och från mässan oavsett destination.  Hotell I Kista finns ett antal olika hotell bl a Ibis Hotell Kista, www.ibis.com StayAt Hotel Apartments, www.stayat.se Hotel Memory, www.memoryhotel.se Mr Chip Hotel, www.mrchiphotel.se I Kista Entré finns det 7 st hotellrum att hyra, främst för hyresgästerna i huset. För bokning kontakta receptionen i Kista Entré, 08-5229 1002. Restauranger I området finns flera restauranger för både snabbluncher och respresentationsmidddagar. Det största utbudet finns i närliggande Kista Galleria. I Vasakronans fastigheter i Kista finns ett flertal olika restauranger Zenit, Glaze och Piacetto i Kista Science Tower Micro Hof i kv Hekla (Isafjordsgatan 16) Bamboo City Kista (Isafjordsgatan 16) Träning och hälsa Friskis & Svettis finns i Kista Entré. Fitness 24/7 finns i Kista Science Tower. SATS finns i Kista Galleria.

Kista Entré, Knarrarnäsgatan 7, Kista

Unik möjlighet att hyra upp till 4120 kvm på 2 plan fördelat...

Visad

Kista Entré, plan 5, Kista

Denna härliga lokal om 520 kvm kommer utformas tillsammans m...

Visad

Kista Entré, Knarrarnäsgatan 7, plan 7, Kista

Yteffektiv lokal Nu finns endast en ledig lokal kvar i föret...

Visad