Kontor, Kilsgatan 4, Centrum, Lilla Bommen, Göteborg

  • 95 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 15 833 - 27 708 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 95 m²
Adress Kilsgatan 4
Område Centrum, Lilla Bommen
Publicerad 2023-09-26
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2001
Våning Entréplan
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41954274
Områdeshyra 15 833 - 27 708 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Ledig mindre kontorslokal på 95 kvm med gångavstånd till Göteborgs Centralstation. Det här passar bolaget som behöver ca 8 arbetsplatser och vill ha ett bra utbud av service och närhet till centrala stan. Lokalen har en öppen planlösning med ett tyst rum för att kunna ta samtal i lugn och ro. Det finns också ett mindre pentry samt ett förråd längst bak i lokalen.

Fördelen med att ha ditt kontor i Tennet är det stora utbudet av service. Här finns en gemensam reception, en populär lunchrestaurang och tillgång till konferenslokaler med hög standard. Här finns också möjlighet att lämna in din kemtvätt och kläder för lagning.

För dig som cyklar finns det möjlighet att använda det låsta cykelförrådet i källaren. Det finns också gemensamma omklädningsrum med duschar. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED Platinum.

Det händer mycket i och omkring Lilla Bommen. Nya byggnader och skapandet av ett nytt affärskvarter är på gång. Det blir fler och fler restauranger och företag som kommer skapa ännu mer liv och affärsmöjligheter.

Läs vårt kundcase I Lilla Bommen har Omilon hittat rätt. Här berättar Henric Carlsson, som är koncernchef för Omilon, hur det är att vara hyresgäst i huset och i området som från att tidigare tillhört Gullbergsvass nu benämns Lilla Bommen. (reportaget gjordes december 2020, precis innan ljusgården uppdaterades med nya möbler).

Omgivning

Lilla Bommen hittar du på ett av Göteborgs bästa kontorslägen med närhet till Göteborgs Centrum och Göta älv. Området ingår i Stadens långsiktiga tillväxtplan för Göteborg. Här ska trafikbarriärer brytas till förmån för en mer tillgänglig stadsmiljö.

Kommunikationer

Cirka 200 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Torsgatan som trafikeras av busslinje 59. Med 8 minuters promenad når man Göteborgs centralstation, Nils Ericson terminalen och buss- och spårvagnshållplatsen Nordstan.

Parkering

Garage i fastigheten med utrymme för bil samt uttag för elbil. 86 platser. Utanför entrén finns det ett fåtal besöksparkeringar.

För dig som cyklar finns ett låst cykelförråd i källaren och ett gemensamt omklädningsrum med duschar.

Service

Som hyresgäst på Tennet finns all tänkbar service alldeles i närheten. I ljusgården finns husets reception som tar emot dina gäster. Behöver du tillfälligt extra yta bokar du enkelt ett av konferensrummen i huset och långväga konferensgäster har Scandic hotell precis runt hörnet i den nybyggda fastigheten Platinan. I ljusgården erbjuds gott om utrymme både för möten och fikapauser. Restaurang finns i huset och även området bjuder på flera lunchmöjligheter och en servicebutik precis runt hörnet. På gångavstånd hittar du Göteborgs centralstation och centrala Göteborg och Nordstans stora utbud. Som hyresgäst i huset har du också möjlighet att lämna in din kemtvätt och kläder för lagning på utvalda dagar och en dag i veckan kommer även en yogainstruktör till huset där deltagandet är kostnadsfritt.

Övrigt

Närmaste Styr och Ställ finns på Strandgatan.

Närmaste Sunfleet-station finns på besöksparkeringen utanför fastigheten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen