Kontor, Karlsrovägen 1, Danderyd, Danderyd

New Office AB Kommunikation (317 m) Restaurang (240 m) Shopping (11 m) Friskvård (61 m) Uttagsautomat (437 m) Bank (382 m) Parkering (334 m) Postkontor (234 m)

Nu ges tillfälle att sitta tillsammans med andra spännande företag samt med möjlighet att växa. Lokalen är helt nyrenoverad och här hyr ni in er på platser med möjlighet att nyttja konferensrum. En härlig uteplats finns att avnjuta lunch och fika på. Möbler, bredband, skrivare etc. finns redan indraget så här är det bara att flytta in! I lokalen kommer ett positivt gäng att sitta. Det kommer att anordnas aktiviteter som till exempel månadsöl. Detta för att stärkas och växa tillsammans. Självkla...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 10 - 200 m²
Adress Karlsrovägen 1
Område Danderyd
Objektsnr 41849947
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu ges tillfälle att sitta tillsammans med andra spännande företag samt med möjlighet att växa. Lokalen är helt nyrenoverad och här hyr ni in er på platser med möjlighet att nyttja konferensrum. En härlig uteplats finns att avnjuta lunch och fika på. Möbler, bredband, skrivare etc. finns redan indraget så här är det bara att flytta in!

I lokalen kommer ett positivt gäng att sitta. Det kommer att anordnas aktiviteter som till exempel månadsöl. Detta för att stärkas och växa tillsammans. Självklart får de företag som hyr gärna nyttja lokalen till egna evenemang för sina kunder om så önskas.

I hyran ingår möbler, bredband, ett e-postkonto per plats, en webbsida per företag, it- support, städning, kaffe och skrivare.

Hyran är 3 995 kr/månad för en plats, 7 990 kr för två platser, 11 985 för tre platser eller 14 000 för ett rum (rymmer fyra platser)

Eventuellt kan parkeringsplatser hyras, detta för 1 500 kr/månad. I övrigt finns det gratis parkering i två timmar.

Berga Backe 4, Danderyd

Mycket fin kontorslokal med egen pampig entré. Möjlighet til...

Visad

Berga Backe 2, Danderyd

Nyrenoverad och snyggt kontor i två plan med fantastisk utsi...

Visad

Svärdvägen 27, Danderyd

Möjlighet att ta över ett förmånligt hyreskontrakt där nuvar...

Visad

Svärdvägen 23, Danderyd

På Svärdvägen 23 finns från årsskiftet denna kontorslokal le...

Visad