Kontor, Karlavägen 83, Östermalm, Stockholm

Hyra 6 067 kr/mån
Fastighetsbyrån Kommunikation (2303 m)

Nu finns tillfälle att förvärva denna bostadsrättslokal (med egen ingång) som ligger med stora fönsterpartier på Karlavägens solsida. Bostadsrättslokalen består av 4 rum och kokvrå samt badrum med dsuch och wc och en separat wc. Pentry finns också. I nära anslutning finns ett förråd som disponeras av ägaren och är ca 5 kvm. För tillfället disponerar ägaren lokalen som galleri. Ett av rummen med kokvrå och badrum upplevs som en studiolägenhet. Separat entré till bostadsrättslokalen från Karlaväge...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 140 m²
Adress Karlavägen 83
Område Östermalm
Byggår 1913
Hiss Nej
Våning Entré/halvtrappa ner
Antal rum 4
Takhöjd ca 3,0m
Tillträde Enligt överenskommelse
Ingår i hyra Ink. värme, vatten, TV-basutbud, bredband
Objektsnr 41904732
Hyra
6 067 kr/mån
520 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva denna bostadsrättslokal (med egen ingång) som ligger med stora fönsterpartier på Karlavägens solsida. Bostadsrättslokalen består av 4 rum och kokvrå samt badrum med dsuch och wc och en separat wc. Pentry finns också. I nära anslutning finns ett förråd som disponeras av ägaren och är ca 5 kvm. För tillfället disponerar ägaren lokalen som galleri. Ett av rummen med kokvrå och badrum upplevs som en studiolägenhet. Separat entré till bostadsrättslokalen från Karlavägen.

Brf Vintergatan 1 är en äkta bostadsrättsförening som består av 21 bostadsrättslägenheter samt 5 bostadsrättslokaler. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheten 1980.

Få platser är så mytomspunna som Östermalm. Området är berömt för sin imponerande arkitektur och de stora kulturarven, men Östermalm är mer än ett smycke att se på. Det är en omväxlande och spännande stadsdel. Med närheten till vattnet, de luftiga parkerna, de historiska minnesmärkena och dess moderna puls är det lätt att förstå varför så många vill bo här. På Östermalm har du närhet till både shopping, uteliv, kultur och naturområden.

Kommunikationer

150 m till T-bana Karlaplan samt 50 m till buss.

Parkering

Nej

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Friskluftsfläkt med övertryck för att hindra avgaser att komma in i lokalen.