Butikslokal, Karlavägen 49, ÖSTERMALM, Stockholm

  • 74 m²
  • 11 717 - 51 800 kr/mån

Vi presenterar en fantastisk kontorslokal i representativ fastighet på Karlavägen. Möjlighet till källarutrymme om ca 90 kvm.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 74 m²
Adress Karlavägen 49
Område ÖSTERMALM
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41940111
Områdeshyra 11 717 - 51 800 kr/mån
1 900 - 8 400 kr/m²/år

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till en kontorslokal / showroom i fantastiskt fint skick belägen i representativ fastighet på Karlavägen. Lokalen innehar rikligt med ljusinsläpp från både fönsterpartierna mot Karlavägen och den lugna innergården. Härifrån är ni verksamma i en lugn och ostörd miljö i en lokal som låtits renoveras i noga utvalda materialval. Två större rum i fil för kontorsplatser, mötes- och konferensrum, produktutställning etc samt det bakre rummet med ett fint pentry och sociala ytor samt WC. Ovan beskriva ytor utgör 74 kvm. Utöver detta finns 90 kvm källarplan att hyra. Även dessa utrymmen är i mycket fint skick med putsade tegelväggar och riktad belysning. Lokalen uthyres vilket gör att det inte föreligger någon överlåtelseavgift.

Område

Lokalen är belägen på den populära adressen Karlavägen, ett stenkast från Humlegården. Trots att lokalen är belägen på en gata med starkt kundflöde under hela dagen upplevs det som en lugn och trevlig arbetsmiljö. Kort promenad till Östermalmstorg som är hjärtat på Östermalm och är en plats full av liv och rörelse. I krokarna har du några utav stadens bästa restauranger och caféer. Närhet till Djurgårdens härliga natur för promenader i det friska.

Fakta

Hyra: 25 000 SEK/mån exkl. moms.
F-skatt: 1 808 SEK/mån.
Pris: Uthyres.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Mathias Franzén Mobil: +46 (0)704 54 96 62 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: mathias@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen