Kontor, Karlavägen 100 plan 5, Östermalm, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 1 875 - 18 125 kr/mån
Vasakronan AB Friskvård (60 m) Restaurang (64 m) Shopping (92 m) Grönområde (224 m) Uttagsautomat (601 m) Kommunikation (200 m) Bilservice (212 m) Postkontor (85 m)

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags Stockholmsfilial kan kontorshotellet i Garnisonen vara svaret på dina lokalbehov. Standardstorlekar på våra rum är 10, 15, 20 kvm men det finns även ett antal lokaler på 30-50 kvm.    Dessutom har vi tänkt lite extra på den kringservice för att din arbetsvardag ska bli så bekymmersfri och väl fungerande som möjligt.  Du ska i lugn och ro kunna koncentrera dig på det viktigaste - din affär...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 10 - 50 m²
Adress Karlavägen 100 plan 5
Område Östermalm
Renoveringsår 1886/1963/1972
Objektsnr 41815739
Lokalguidens estimerade områdeshyra
1 875 - 18 125 kr/mån
2 250 - 4 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags Stockholmsfilial kan kontorshotellet i Garnisonen vara svaret på dina lokalbehov. Standardstorlekar på våra rum är 10, 15, 20 kvm men det finns även ett antal lokaler på 30-50 kvm.    Dessutom har vi tänkt lite extra på den kringservice för att din arbetsvardag ska bli så bekymmersfri och väl fungerande som möjligt.  Du ska i lugn och ro kunna koncentrera dig på det viktigaste - din affärsverksamhet.

Omgivning

Närhet till både stadsmiljö på Östermalm och grönområden på Djurgården och Gärdet.

Kommunikationer

De flesta som arbetar i Garnisonen tar tunnelbananeller bussen till jobbet. T-banan vid Karlaplan liggerbara ett par minuters promenad bort. Det finns ocksåflera busslinjer (linje 4, 42, 56, 69 och 76) som stannar precis utanför kvarteret.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns dels i garaget med infart från Banérgatan 30 samt vid Linnégatan där det finns en större markparkering. Apcoa ansvarar för uthyrning av parkeringsplatser. Vill du reservera

Service

Listan är lång på de tjänster och service som finns att tillgå inom kvarteret Garnisonen och allt går att nå bland annat via de två fastighetsgemensamma receptionerna på Karlavägen 100 och 108. Vill du motionera, konditions- eller styrketräna eller bara få en nypa frisk luft har du både Djurgården och Gärdet precis intill - stora grönområden som är perfekta för promenaden, löprundan eller cykelturen. Den som föredrar löpband, konditionsmaskiner, styrketräning eller aerobics besöker med fördel gymmet Nordic Wellness som är beläget mitt i kvarteret. I Garnisonen finns även företaget Nyvana som erbjuder massage och naprapati. I kvarteret finns även fem stycken restauranger för lunch och catering. Här finns också Posten, Coop Nära, Lloyds Apotek & Systembolaget.

Banérgatan 30, Östermalm

Möjligt att hyra lager med god bilaccess på garageplanet i G...

Visad

Karlavägen 104, plan 5, Östermalm

Nyrenoverad, trevlig lokal på femte våningen. Lokalen har en...

Visad

Oxenstiernsgatan 15 A, Östermalm

Längs med Oxenstiernsgatan, nära Djurgårdens härliga grönomr...

Visad

Linnégatan 89 E plan 6, Östermalm

Med fin utsikt över Linnégatan och Berwaldhallen ligger dett...

Visad