Lagerlokal, Karl Johansgatan 152, Majorna, Göteborg

  • 3–36 m²
  • Enligt överenskommelse

Hyr förvaring i Majorna, förråd och lager på Karl Johansgatan 152 i Göteborg


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 3–36 m²
Adress Karl Johansgatan 152
Område Majorna
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41939567

Beskrivning

OM LOKALEN
Här erbjuds förrådsytor i storlekar mellan ca 3-36 m². Perfekt för dig som behöver extra förvaring nära centrala Göteborg. Fastigheten är låst och larmad på kvällar och nätter.

FASTIGHETSINFORMATION 
I Mölnlycke Sytråds gamla fabrik från 1934 finns numera flertalet kontor, ett 80-tal förråd, lager, produktion- och verkstadsytor, restaurang och Friskis & Svettis. En anrik blandfastighet med utmärkt skyltläge mot Oscarsleden.

KOMMUNIKATION
Fastigheten nås smidigt med med bil, buss och spårvagn, närmsta hållplats är Vagnhallen Majorna och ligger ca 500 meter bort. Härifrån tar du dig till Centralstationen eller Frölunda Torg på ca 20 minuter, det finns också bra cykelleder längs med Karl Johansgatan. För den bilburna finns gott om parkeringsplatser invid fastigheten.

OMGIVNING
Fastigheten är belägen i Majorna på gränsen mot Kungssten. Karl Johansgatan, som är ca 2,6 km lång, sträcker sig från Stigbergstorget till Kungsstensmotet. Området är en blandstad med kommersiella ytor som samsas med gamla landshövdingehus och modern arkitektur.
Det finns flertalet restauranger i området, närheten till både Frölunda Torg, Linnéstaden och kommande Masthuggskajen ger möjlighet till mycket god service.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen