Kontor, Karl Johans väg 25, Kävlinge, Kävlinge

Hemsö Fastighets AB Shopping (585 m) Restaurang (608 m) Bränslestation (584 m) Bilservice (542 m)

Lokal om 1000 till 9100 kvm för skola, lager, industri eller kontor.

Beskrivning

Lokal om 9100 kvm ledig för uthyrning. Lokalen är passande för skola, kontor, industri eller lager. Vid behov kan ytan delas upp i mindre förhyrningar. Lokalen består idag av kontor, utbildningslokaler, industrilokaler med flertalet portar och processventilation, tillagningskök och restaurant samt en aula. Byggnaden är i gott skick. Ny hyresgäst har möjlighet att påverka vid renovering såsom rumsindelning, ytskick mm. Befintliga hyresgäster i byggnaden är Fazer food services som driver ett tillagningskök samt Lernia som bedriver utbildning för fordonslackerare.

Omgivning

Fastigheten är belägen i området Gryet i norra delen av tätorten Kävlinge, med det sydskånska slättlandskapet inpå knuten. Här finns möjlighet att möta såväl Dina som Dina kunders behov och önskemål, vilket ger goda förutsättningar för en långsiktig och hållbar verksamhet.

Kommunikationer

Goda kommunikationer. Avstånd från fastigheten till Kävlinges tågstation är en knapp kilometer, med täta avgångar till Malmö. Restiden Kävlinge-Malmö C är med Pågatågen en knapp halvtimme, med täta avgångar.

Service

Fastigheten är belägen ca 1,5 km från Kävlinges centrum med kommersiellt utbud och dagligvaruhandel.

Artiklar om Hemsö Fastighets AB