Kontor, Karl Grankvist Väg 1C, Furunäset Företagsby, Piteå

  • 80 m²

Studiolokal i Borgen I en av Borgens utstickande klackar som vetter mot innergården finns en studiolokal på ca 80m2. Lokalen är väldigt ljus med många stora fönster och hög takhöjd. Lokalen inrymmeridag ett rum, förråd, WC och en större öppen studioyta. Ytan lämpar sig som ett öppet kontor för 2-6 medarbetar eller exempelvis som fotostudio. Kök finns precis utanför lokalen i gemensamma utrymmen. Intresserad? Hör av dig så bokar vi in ett möte och visning av lokalen! Furunäset Företagsby är d...


Lokaltyp Kontor
Total yta 80 m²
Adress Karl Grankvist Väg 1C
Område Furunäset Företagsby
Objektsnummer 41919097

Beskrivning

Studiolokal i Borgen

I en av Borgens utstickande klackar som vetter mot innergården finns en studiolokal på ca 80m2. Lokalen är väldigt ljus med många stora fönster och hög takhöjd. Lokalen inrymmer idag ett rum, förråd, WC och en större öppen studioyta. Ytan lämpar sig som ett öppet kontor för 2-6 medarbetar eller exempelvis som fotostudio. Kök finns precis utanför lokalen i gemensamma utrymmen.

Intresserad? Hör av dig så bokar vi in ett möte och visning av lokalen!

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.


Bilder på lokalen