Lagerlokal, Kantyxegatan 29, Fosie, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 340 625 - 499 583 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Kommunikation (58 m) Shopping (65 m) Bilservice (132 m) Restaurang (255 m)

Vill ni ha snabb och smidig åtkomst mellan kontoret och lagret? Vill ni snabbt kunna nå inre eller yttre Ringvägen? Vill ni etablera er i Fosies bästa och synligaste läge? Vi kan erbjuda en mycket effektiv kontors- och lagerlokal med 5 lastportar, varav 3 stycken med lastkaj och väderskydd. Kontorsdelen är fördelad på 3 våningsplan och är totalt 1 113 kvm. Lagerdelen är 3 685 kvm med 8 meter i takhöjd, ytterligare lager i entresol finns om 583 kvm....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 5 450 m²
Adress Kantyxegatan 29
Område Fosie
Objektsnr 41892146
Lokalguidens estimerade områdeshyra
340 625 - 499 583 kr/mån
750 - 1 100 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Vill ni ha snabb och smidig åtkomst mellan kontoret och lagret? Vill ni snabbt kunna nå inre eller yttre Ringvägen? Vill ni etablera er i Fosies bästa och synligaste läge? Vi kan erbjuda en mycket effektiv kontors- och lagerlokal med 5 lastportar, varav 3 stycken med lastkaj och väderskydd. Kontorsdelen är fördelad på 3 våningsplan och är totalt 1 113 kvm. Lagerdelen är 3 685 kvm med 8 meter i takhöjd, ytterligare lager i entresol finns om 583 kvm.

Omgivning

Fastigheten är placerad i Fosie som representerar företag inom de flesta brancher.

Kommunikationer

Från fastigheten tar du dig snabbt in till Malmö centrum. Med bil tar resan knappt 15 minuter. Fastigheten är placerad mellan yttre och inre ringvägarna, tillgängligheten med bil är således utmärkt. Stadsbuss går längs Kantyxegatan.

Service

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten finns påfart till de större vägnäten och på gångavstånd har du all tänkbar service så som lunchrestauranger, bank, systembolag mm. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Fastigheten ligger i Fosie stadsdel. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.

Kantyxegatan 25M, Fosie

Ett fint lager med fyra portar, bra körytor kring fastighete...

Visad

Stenåldersgatan 2, Fosie

Toppmodern lokal i storlek 300 m² med mycket hög standard i ...

Visad

Stenåldersgatan 2, Fosie

Toppmodern kontorslokal i storlek 600 m² med mycket hög stan...

Visad

Kantyxegatan 23, Fosie

Kontorslokal i Fosie

Visad