Lagerlokal, Kantyxegatan 25F, Fosie, Malmö

  • 1 167 m²
  • 77 800 kr/mån

Modernt och rationellt lager om 1 167 kvm med tillhörande kontor.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 167 m²
Adress Kantyxegatan 25F
Område Fosie
Objektsnummer 41816938
Hyra 77 800 kr/mån
800 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

På bästa läge i Fosie ligger detta lager med 6-7 meters takhöjd under balk. en stor markport (motoriserad) ger ett bra logistikt flöde för verksamheten. Kontoret med kök, toa, omkl, konferens ligger i en tvåplanslösning med genomgående mycket snygga materialval. Parkering finns utanför dörren.

Omgivning

Fastigheten är placerad i Fosie som representerar välkända företag inom de flesta brancher.

Kommunikationer

Från fastigheten tar du dig snabbt in till Malmö centrum. Med bil tar resan knappt 15 minuter. Fastigheten är placerad mellan yttre och inre ringvägarna, tillgängligheten med bil är således utmärkt. Stadsbuss går längs Kantyxegatan.

Service

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten finns påfart till de större vägnäten och på gångavstånd har du all tänkbar service så som lunchrestauranger, bank, systembolag mm. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Fastigheten ligger i Fosie stadsdel. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.


Bilder på lokalen