Restaurang, Kallebäcks Torggata 20, Kallebäck, Göteborg

  • 90 m²
  • Enligt överenskommelse

Nyproducerad restauranglokal i Kallebäcks Terrasser


Lokaltyp Restaurang
Total yta 90 m²
Adress Kallebäcks Torggata 20
Område Kallebäck
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41956986
Bifogade filer

Beskrivning

I Kallebäcks Terrasser byggs det för fullt – man kan riktigt känna energin i luften! För den som etablerar sin verksamhet här väntar 1900 hushåll med potentiella stammisar runt knuten när området står klart. Och många har redan hunnit flytta in! I området planeras det för både restauranger, gym, apotek, vårdcentral, skola och förskola. Och med sitt strategiska läge precis intill E6:an och riksväg 40 och mycket bra kommunikationer med buss, är det även lätt för förbipasserande att ta en sväng förbi just dig.

Nu kan vi erbjuda en nyproducerad restauranglokal om 90 kvm.
Lokalen ligger strategiskt placerad på Torggatan som är områdets mittpunkt. Stora fönsterpartier mot gatan skapar bra möjligheter till att synas. I detta läge letar vi i första hand efter en aktör som önskar driva en restaurang som erbjuder snabba takeaway-rätter såväl på lunch som under kvällstid.

Vi kommer gemensamt anpassa lokalen med tänkt aktör.

Vi ser fram emot en skriftlig presentation av just ditt koncept och tankar om vad din verksamhet kan tillföra vårt område.

Välkommen med din lokalförfrågan!

Omgivning

Hösten 2013 förvärvade Wallenstam en större tomt i Kallebäck av Arla Foods. Vår avsikt är att här skapa en blandad stadsbebyggelse.
Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs popläraste naturområden, Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser.
Precis intill Arlas gamla mejeri angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område där känslan av småstad med små mysiga butiker i bottenplan naturligt blandas upp med större livsmedel- och möbelvaruhus och kända gymkedjor.
I Kallebäck finns även en väl utvecklad infrastruktur och kollektivtrafik.


Karta


Bilder på lokalen