Kontor, Kabingatan 9, BULLTOFTA INDUSTRIOMRÅDE, MALMÖ, Malmö

  • 146 m²

Väldisponerat kontor med litet lager


Lokaltyp Kontor
Total yta 146 m²
Adress Kabingatan 9
Område BULLTOFTA INDUSTRIOMRÅDE, MALMÖ
Objektsnummer 41909714
Bifogade filer

Beskrivning

Härligt kontor med fint ljusinsläpp och egen entré. Yteffektiv rumsindelning med öppet kontorslandskap, cellkontor, konferensrum samt telefonirum. Alla ytor har fint dagsljus i två väderstreck. Mindre lager finns med port där man kan stanna direkt utanför för in- och urlastning. Stora möjligheter att anpassa kontoret helt efter er verksamhet och önskemål då lokalen är i behov av renovering. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning

Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och behändig service .

Kommunikationer

Fastighetens läge är utmärkt för goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt också god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten då stadsbussarna trafikerar området.

Planlösning

Planlösningen går att anpassa efter ert företags behov. Rumsindelningen på 2D ritningen i objektbeskrivningen är ett förslag på utformning.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Service

Fastighetens läge innebär närhet till centrala Malmö. Med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget och köpcenter Entré med lunchrestauranger, butiker och service.


Bilder på lokalen