Kontor, Kabelverksgatan 19, Älvsjö, Älvsjö

  • 75 m²
  • 2022-01-01 Enligt ök

Lämplig för: • Butik • Kontor/Showroom • Mottagning (momsad) Ljus och rymlig lokal med hörnläge mot huvudgatan.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 75 m²
Adress Kabelverksgatan 19
Område Älvsjö
Kommun Stockholms kommun
Tillträde 2022-01-01 Enligt ök
Objektsnummer 41941868

Beskrivning

Kabelverket 17 ligger som en förlängning av redan färdigbyggda kvarter och har både bostäder och kommersiella fastigheter intill, vilket ger ett kundunderlag över hela dagen.

Kvarteret uppförs med tre huskroppar innehållande 129 lägenheter och tre lokaler. En av byggnaderna blir hela 20 våningar högt och blir ett landmärke i området. Lokalerna får en genomtänkt grundstandard som ingår i hyran och generösa takhöjder på upp till ca 3,80 m upp till bjälklag, dvs exkl undertak. Lokalerna kommer preliminärt att kunna tillträdas kring årsskiftet 2021/2022.

Lokalen på Kabelverksgatan 19 är ljus och rymlig med hörnläge mot huvudgatan. Många stora fönster utan direkt sol ger fina exponeringsmöjligheter. Tydlig intern och extern del med separat pentry/pausrum i bakkant. Rumshöjd exkl undertak, ca 3770 mm.

Kommunikationer

Centralt belägen lokal i framväxande Älvsjöstaden, på bekvämt gångavstånd till pendeltåg och med snabb access till E4/E20 via Älvsjövägen.

Planlösning

Lokalen har ett separat rum för pentry/paus. I övrigt en öppen butiksyta med högt i tak.

Service

Älvsjöstaden belägen i området Solberga är ett större nybyggnadsprojekt som Familjebostäder och JM utvecklar tillsammans med staden. Målet är att skapa en tilltalande boendemiljö med en stadsmässig karaktär, där bostäder och verksamheter samverkar.

Mixen av hyresrätter, bostadsrätter, skolor och stora arbetsplatser ger området förutsättningar för verksamheter som vill hitta nya möjligheter. Totalt tillförs ca 1800 nya bostäder, verksamhetslokaler och samhällsfastigheter som kompletterar befintlig bebyggelse i närområdet. Området ligger nära allmänna kommunikationer där färd till centrala Stockholm endast tar 10 minuter med pendeltåg.

Familjebostäder har som målsättning att skapa bättre hem och bättre stad – för de människor som lever i Stockholm idag och för de stockholmare som kommer att leva här i framtiden.

Vi söker dig med en verksamhet eller verksamhetsidé som kan bidra till en levande stadsmiljö och erbjuda attraktiv närservice till området. Välkommen att höra av dig!

Skyltläge

Gott skyltläge med stora skyltfönster mot huvudgatan.

Övrigt

HYRA: 3 000 kr/m²/år. Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, värme och moms. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.
TEKNISK INFORMATION
TAKHÖJD: 3,77 m
LOKALEN KAN NÅS VIA: Lokal i hörnläge mot huvudgatan, i markplan med egen entré.


Karta


Bilder på lokalen