Butikslokal, Köpmannagatan, Södertälje, Södertälje

  • 143 - 1 100 m²
  • Enligt Överenskommelse

Butik och restauranglokaler på A-läge i centrala Södertälje!


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 143 - 1 100 m²
Adress Köpmannagatan
Område Södertälje
Kommun Södertälje kommun
Byggår 2019
Hiss ja
Takhöjd ca 3,5 m
Tillträde Enligt Överenskommelse
Objektsnummer 41901048

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Tillsammans med Byggvesta AB erbjuder vi nu 4 lokaler varav 2 st. restauranglokaler på 395 m2 och 270 m2. Den ena med hörnläge Köpmangatan/Ekdalsgatan. De går att slå ihop till 660 m2. Vi har även 2 st. butikslokaler på 233 m2 respektive 143 m2. Lokalerna kommer att hålla högsta standard vid färdigställande och möjlighet finns att påverka uformning samt ytskick.

Omgivning

Byggnaden uppförs i absoluta centrala Södertälje med all service såsom butiker, restauranger etc.

Övrigt

Intill den kulturhistoriska miljön på Orionkullen, mellan Södertälje kanal och Kringlans galleria i absoluta hjärtat av Södertälje, planerar vi för 67 nya bostäder och ca 1100kvm lokalyta. Södertälje Centralstation ligger endast 500m bort, varifrån pendeltåget tar ca 1h till Stockholm Centralstation. Köpmangatans busshållplatser ligger i direkt anslutning till fastigheten och är ett nav för busstrafiken i regionen. Detta ger möjligheter till ett bilfritt boende samtidigt som det skapar ett stort kundunderlag till våra framtida lokalhyresgäster. Husets garage block hyres av kommunen för att säkerställa fler parkeringsplatser i centrum.Bilder på lokalen