Kontor, Köpmangatan 7, plan 3, Södertälje Centrum, Södertälje

Nordic PM Kommunikation (37 m) Shopping (57 m) Friskvård (46 m) Bank (99 m) Bilservice (428 m) Restaurang (41 m) Grönområde (301 m) Postkontor (113 m) Uttagsautomat (99 m)

Flexibel och praktisk ledig lokal på Köpmangatan, invid torget i Södertälje centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 86 m²
Adress Köpmangatan 7, plan 3
Område Södertälje Centrum
Tillträde Omgående
Objektsnr 41867986
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Flexibel och praktisk ledig lokal på Köpmangatan, invid torget i Södertälje centrum
Denna trevliga lokal ligger på plan 3 i Åhlénshuset, med ingång och utsikt mot Köpmangatan, mitt i centrala Södertälje. Lokalen lämpar sig utmärkt att användas som kontor, men även annan verksamhet då den tidigare har använts som ortopedmottagning. Lokalen är fräsch, med gott om ljusinsläpp genom de många fönstren mot Köpmangatan och ytorna kan anpassas efter tillträdande hyresgästs behov. Lokalen kan dock inte hyras ut till icke momspliktig verksamhet.

Omgivning

Södertälje är en tätort i Södermanland och centralort i Södertälje kommun. Södertälje är beläget mellan Strängnäs, Stockholm och Nyköping där Mälaren är förbunden med Östersjön genom slussen i Södertälje kanal.

Fastigheten ligger mitt i Södertälje centrum och dess härliga stadsmiljö med närhet till både natur och kultur. Den ligger ett stenkast från Södertälje kanal och Maren med sin småbåtsbåthamn. Du tar dig enkelt till bl.a. de populära besöksmålen Tom Tits Experiment, Sydpoolen och Torekällberget.

Kommunikationer

De flesta av stadsbussarna har hållplats precis utanför fastigheten med en rad olika busslinjer som tar dig både till närområdet och grannkommunerna. På några minuters promenad finns Centralstationen med pendeltåg som tar dig till Stockholms Centralstation på 40 minuter. I området finns även lättillgängliga parkeringsplatser.

Södertälje nås främst genom E4 och E20 som sammanbinder Södertälje med Stockholm och övriga landet, men också genom kommunens goda tågförbindelser, då Södertälje är en av de största knutpunkterna för landets tågtrafik.

Planlösning

Lokalen består av flera rum som ligger i fil, samt en entrédel mitt i lokalen där förråd, städskrubb och WC även finns. Planlösningen går dock att anpassas något efter behov.

Parkering

Garageplats finns att hyra.

Service

I Södertäljes centrum finns ett fullfjädrat utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Fastigheten ligger invid Storgatan och Stortorget, så mer centralt kan det bokstavligen inte bli. Strax intill finns tre shoppinggallerior där butikerna erbjuder en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger vid Stortorget i centrala Södertälje och nås enkelt via avfarterna från Turingegatan/Stockholmsvägen eller via Järnagatan/Köpmangatan.

Uthyrare & kontaktpersoner