Kontor, Köpmangatan 22, Östersund

  • 330–700 m²
  • Efter överenskommelse.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Övrig lokal
Total yta 330–700 m²
Adress Köpmangatan 22
Kommun Östersunds kommun
Byggår 1854
Tillträde Efter överenskommelse.
Objektsnummer 41878351

Beskrivning

Rymliga kontorslokaler och källarutrymmen med goda möjligheter till förvaring. Centralt beläget. Det finns möjlighet till viss anpassning av ytorna.

Kommunikationer

Residenset är centralt beläget i Östersunds centrum. Närhet till Åre/Östersunds flygplats, tåg och modern vägkommunikation.

Parkering

Ja

Övrigt

Välkommen till residenset i Östersund

Residenset är stadens äldsta stenbyggnad med ett högt kulturhistoriskt värde. Tillsammans med tillhörande park utgör byggnaden ett betydelsefullt inslag i stadsbilden. Låt dig inspireras och tänk på vilka möjligheter lokalen kan ge dig och din arbetsplats. Nu har du möjlighet att hyra kontorsyta i en av Östersunds vackraste byggnader med utsikt över Storsjön och Frösön!

Unikt hus med bra läge

Residenset i Östersund ligger i kvarteret Hövdingen med entré från Köpmangatan. Byggnaden uppfördes i mitten av 1800-talet och är utformad i senempire. Byggnaden har sedan dess byggts om och byggts till. Vid sekelskiften 1900 uppfördes två flyglar som sedermera byggdes samman med huvudbyggnaden. Mot Strandgatan och Storsjön finns den stora parken och residensets egentliga huvudfasad.

Östersund - en spirande mötesplats

När residenset var nytt måste det ha varit en anslående syn i den lilla trästaden vid Storsjön. Nu har Östersund utvecklats till att bli ett nav i Jämtlands län. Ett spirande affärs- och kulturliv präglar utvecklingen i regionen. Östersund ligger attraktivt beläget med närhet till flyg- och tågförbindelser.


Karta
Visa på kartan: