Kontor, Köpmangatan 22, Östersund

Statens fastighetsverk Friskvård (76 m) Shopping (76 m) Restaurang (127 m) Uttagsautomat (280 m) Bank (294 m) Parkering (476 m) Kommunikation (1349 m)

Rymliga kontorslokaler och källarutrymmen med goda möjligheter till förvaring. Centralt beläget. Det finns möjlighet till viss anpassning av ytorna.

Beskrivning

Rymliga kontorslokaler och källarutrymmen med goda möjligheter till förvaring. Centralt beläget. Det finns möjlighet till viss anpassning av ytorna.

Kommunikationer

Residenset är centralt beläget i Östersunds centrum. Närhet till Åre/Östersunds flygplats, tåg och modern vägkommunikation.

Parkering

Ja

Övrigt

Välkommen till residenset i Östersund

Residenset är stadens äldsta stenbyggnad med ett högt kulturhistoriskt värde. Tillsammans med tillhörande park utgör byggnaden ett betydelsefullt inslag i stadsbilden. Låt dig inspireras och tänk på vilka möjligheter lokalen kan ge dig och din arbetsplats. Nu har du möjlighet att hyra kontorsyta i en av Östersunds vackraste byggnader med utsikt över Storsjön och Frösön!

Unikt hus med bra läge

Residenset i Östersund ligger i kvarteret Hövdingen med entré från Köpmangatan. Byggnaden uppfördes i mitten av 1800-talet och är utformad i senempire. Byggnaden har sedan dess byggts om och byggts till. Vid sekelskiften 1900 uppfördes två flyglar som sedermera byggdes samman med huvudbyggnaden. Mot Strandgatan och Storsjön finns den stora parken och residensets egentliga huvudfasad.

Östersund - en spirande mötesplats

När residenset var nytt måste det ha varit en anslående syn i den lilla trästaden vid Storsjön. Nu har Östersund utvecklats till att bli ett nav i Jämtlands län. Ett spirande affärs- och kulturliv präglar utvecklingen i regionen. Östersund ligger attraktivt beläget med närhet till flyg- och tågförbindelser.

Lansengränd 6, Frösö Park

Gym och bastubyggnad. Flexibla ytor som går att anpassa till...

Visad

Storgatan 42, Centrum

Ledig lokal i markplan mot Storgatan finns tillgänglig för d...

Visad

Storgatan 42, Centrum

Ledig lokal med egen ingång från Hamngatan tillgänglig för d...

Visad

Storgatan 44, City

Mycket vackra kontorslokaler i Riksbankshuset på Storgatan u...

Visad