Kontor, Köpmangatan 10, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 25 763 - 33 396 kr/mån
Diös Shopping (9 m) Friskvård (23 m) Restaurang (32 m) Kommunikation (47 m) Bank (53 m) Uttagsautomat (231 m) Bilservice (281 m) Bränslestation (471 m) Grönområde (525 m)

Ljus kontorslokal på 4e våningen med härlig ljusinsläpp, fina ytskickt i anrik fastighet i A-läge med hög tillgänglighet.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 229 m²
Adress Köpmangatan 10
Område Centrum
Objektsnr 41864765
Lokalguidens estimerade områdeshyra
25 763 - 33 396 kr/mån
1 350 - 1 750 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

En luftig, mycket ljus kontorslokal om 229 m2 med ett centralt läge på 4e våningen i en vacker och anrik fastighet på en utav Sundsvalls mest tillgängliga gator, Köpmangatan. Fastigheten är mycket tilltalande framförallt entrén med sin vackra mosaikvägg med anor från SCAs tidigare verksamhet i fastigheten vilket är ett ovanligt och vackert inslag i fastigheten. Med sin öppna planlösning i lokalens mitt och flertalet cellkontor runt om är detta en lokal med stora möjligheter för er verksamhet. Lokalen har.

Omgivning

Sundsvall har med sina omkring 100 000 invånare ett levande stadsliv med evenemang, kultur, shopping, restauranger och kaféer. Stenstan är Sundsvalls vackra stadskärna från sent 1800-tal där Norrland möter Europa med praktfulla stenhus, dekorerade fasader, det stora torget och fontäner. Med sin levande stadskärna med puls och liv såsom shopping, restauranger och kultur återfinns även rofullda miljöer såsom grönområden, parker, havet med småbåtshamn, Selångersån samt friskvårdsmöjligheter. Sundsvall har ett

Kommunikationer

Fastigheten ligger på ett riktigt A-läge kommunikationsmässigt, med nybyggd E4, resecentrum med tågstation och busshållsplats i området. Till Sundsvall-Timrå Airport är det ca 20 minuters transport samt med en promenad på drygt 5 minuter nås Bussnav. Fastigheten ligger i anslutning till E4:ans södra infart vilket ger en hög tillgängligheten via bil samt flertalet offentliga parkeringsmöjligheterna i området finns att tillgå.

Service

I området finns ett stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Köpmangatan 10, Centrum

Kontor med öppenspis, utsikt mor Södraberget på 5e våningen ...

Visad

Köpmangatan 10, Centrum

Kontorslokal på 5e våningen med utsikt över takåsarna för de...

Visad

Köpmangatan 10, Centrum

Med ljusinsläpp från tre håll och fina ljusa ytskickt är det...

Visad

Köpmangatan 10, Centrum

Ljus kontorslokal på 5e våningen med härlig ljusinsläpp och ...

Visad