Kontorshotell, Kärleksgatan 2, Centrum, Malmö

Vasakronan AB Restaurang (72 m) Grönområde (983 m) Friskvård (111 m) Shopping (34 m) Kemtvätt (109 m)

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags filial kan vi rekommendera Kontorshotellet på Kärleksgatan. Här erbjuder vi representativakontorsrum för dig som behöver ett eller ett par rum. Du betalar en fast månadskostnad och kan sedan fokusera på det du gör bäst. I erbjudandet ingår bemannad reception där vi passar din telefon, hanterar dina meddelanden och fax, servar dig vid konferenser, sorterar din post och välkomnar dig och d...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 30 m²
Adress Kärleksgatan 2
Område Centrum
Renoveringsår 1903/2001
Tillträde 20090203
Objektsnr 41815753
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags filial kan vi rekommendera Kontorshotellet på Kärleksgatan. Här erbjuder vi representativa kontorsrum för dig som behöver ett eller ett par rum. Du betalar en fast månadskostnad och kan sedan fokusera på det du gör bäst. I erbjudandet ingår bemannad reception där vi passar din telefon, hanterar dina meddelanden och fax, servar dig vid konferenser, sorterar din post och välkomnar dig och dina besökare. Du har kostnadsfri tillgång till våra konferensrum med tillhörande teknisk utrustning.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i centralaste Malmö och har entréer mot tre gator: Davidhallsgatan, Södra Förstadsgatan och Kärleksgatan. Södra Förstadsgatan är Malmös främsta shoppingstråk i city och erbjuder all slags shopping och service.

Kommunikationer

Från fastigheten går du till Centralstationen på 15 minuter och Station Triangeln på 5 minuter. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Parkering

Närmaste parkeringshus är Triangelns garage, cirka 300 meter, eller P-huset Anna.

Service

Med sitt läge mitt i city finns all service du kan tänka dig. Butiker, restauranger, caféer, dagligvaror etc. Allt inom gångavstånd.

Artiklar om Vasakronan AB

Davidshallsgatan 14, Centrum

Mitt i stan, mellan Södra Förstadsgatan och Davidshalls torg...

Visad

Kärleksgatan 2A, Centrum

Nu har vi möjlighet att erbjuda en större yta på vårt populä...

Visad

S Förstadsg 15, Centrum

Kontorslokal på ca 212 kvm. Ligger på 2 våningen i fastighet...

Visad