Produktionslokal, Källebacksvägen 11, Hedenstorp, Jönköping

  • 360 m²

Ledig lagerlokal uppe på Norra Hedenstorp där det nu utvecklas moderna verksamhetslokaler för lager, produktion och kontor. I delar av fastigheten finns redan hyresgästen OpenUp.


Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 360 m²
Adress Källebacksvägen 11
Område Hedenstorp
Kommun Jönköpings kommun
Objektsnummer 41921607

Omgivning

Omgiven av kontor och industri.

Kommunikationer

Lokalen når du snabbt och smidigt då den är nära belägen Riksväg 40, parkeringsmöjligheter finns dessutom i anslutning till lokalen. Det finns även bra tillgång till kollektivtrafik och cykelbana finns.

Planlösning

Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an. Även den stora problematiken kring parkeringsplatser i stan gör Hedenstorp till en het kandidat. Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden och precis runt knuten ligger Jönköpings flygplats vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien.Byggnaden som nu är under byggnation kommer att bli ca 720 kvm i sitt grundutförande. Tanken är att du som hyresgäst får möjlighet att vara med från start och påverka utformning av planlösning samt möjligheten att påverka materialval i samråd med fastighetsägaren. Möjlighet finns även att bygga till ett entresolplan för att på så sätt skapa ytterligare lokalyta i byggnaden.

Service

All tänkbar närservice finns i centrala jönköping ca 10 min från lokalen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen