Kontor, Jovisgatan 6, Södertälje, Södertälje

  • 143 m²
  • 5 rum
  • Enligt ök.

Kontor högst upp i fastigheten med väl tilltagen takhöjd, härligt ljusinsläpp och fint original parkettgolv. Utmärkta kommunikationer och närservice precis utanför entrén.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 143 m²
Adress Jovisgatan 6
Område Södertälje
Kommun Södertälje kommun
Byggår 1929
Våning 3 av 3
Antal rum 5
Tillträde Enligt ök.
Objektsnummer 41917408

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i Södertälje med vackra promenadstråk och natur. Med ungefär 1.6 miljoner besökare varje år är Södertälje ett populärt resmål för sin fina skärgård/natur och upplevelser som Tom tits experiment, Sydpolen och friluftsmuseet Torekällsberget.

Kommunikationer

Precis utanför fastigheten finns busshållplats, Jovisgatan med linje 748, 749, 758, 783, 979, 791, 798 för transport i närområdet samt grannkommunerna. Inom 3 min promenad har du Centralstationen som tar dig till Stockholms City på 40-45 min.

Planlösning

Lokalen är beläggen högst upp i fastigheten med stora fönster, väl tilltagen takhöjd och original parkettgolv. Har idag en rumsindelad planlösning med 5 rum i olika storlekar plus rymlig entréhall, kök, serverrum och WC. Förråd finns i källarplan.

Service

Finns tre gallerior i närheten av fastigheten varav Luna Gallerian precis runt hörnet. Samtliga har en stor variation av butiker, restauranger och service. Samt ett rikt kulturutbud med både biografer, bibliotek, konsthall, kulturhus, teatrar och flera musikscener.

Skyltläge

Jo, mot Jovisgatan.

Närliggande företag

Det finns över 7400 företag i Södertälje kommun. Ungefär 87% av dessa är småföretag med mindre än 5 anställda och storföretag som Astra Zeneca, Scania och Saltå Kvarn.


Karta
Visa på kartan: