Restaurang, JOHN ENGELLAUS GATA 12, Munktellstaden, Eskilstuna

  • 133 - 173 m²
  • Snarast möjligt

Denna nybyggda lokal ligger precis intill Eskilstunaån, med enbart ett trevligt promenadstråk mellan er och vattnet.


Lokaltyp Restaurang
Total yta 133 - 173 m²
Adress JOHN ENGELLAUS GATA 12
Område Munktellstaden
Kommun Eskilstuna kommun
Byggår 2020
Hiss Ja
Tillgänglighet RWC, hiss
Våning Entréplan, förrådsutrymme i kä
Takhöjd ca 3,5 m i lokalytan
Tillträde Snarast möjligt
Objektsnummer 41928685

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokalen kommer att disponera en öppen serveringsyta med utrymme för ca 40 sittplatser och med stora skyltfönster i två väderstreck vilket skapar en ljus och öppen lokal. RWC och förberett kök, varpå hyresgästen själv får bekosta köksinventarier. Till lokalen tillhör också ett lager i källarplan som nås från trapphuset där även tillgång till hiss finns.
Utanför lokalen har hyresgästen möjlighet att disponera en stor och härlig uteplats med utrymme för ca 55 sittplatser för soliga dagar.

Omgivning

Västra Munktellstaden i Eskilstuna, ett stenkast från idrottsarenor, gym och badhus. Snart också den nya filmstaden med Sveriges största bioduk?! Med gångavstånd till såväl centrum och mataffärer, som tågstation och flera nya och gamla bostadsområden, vilket gör detta till ett väldigt bra läge med ett gott flöde.

Planlösning

Se ritningar.

Service

Stiga sports arena, Munktellbadet, Munktellarenan, Badmintonhallen, Konstmuseum, Lokomotivet, Munktellmuseet, Folkhögskolan, Bolinder munktell hotell, Willys, Vårdcentralen Smeden, Rothoffsparken mm

Skyltläge

Se bilder.Bilder på lokalen