Butikslokal, Johanneslundsvägen 2, Norrort, Upplands Väsby

FastPartner AB Friskvård (0 m) Shopping (26 m) Restaurang (58 m) Kommunikation (322 m) Bilservice (349 m)

Exklusivt kontor med bästa läge i Upplands-Väsby!

Beskrivning

Kontoret har fina ytskikt och idag en öppen planlösning . För möten finns ett konferensrum. Det finns även ett pentry med ett sällskapsutrymme för dig och dina kollegor. Lunchrestaurang finns tvärs över gatan!

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster. Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station. Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Planlösning

Öppen

Parkering

Avtalas, gott om parkering.

Service

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med all service man kan tänka sig. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, World Class-gym, sporthall och tennisbanor.

Övrigt

Representativt men litet kontor på 4 tr i en fastigheten som har en väldigt ljus och exklusiv entré. I direkt anslutning till E4:an.

Artiklar om FastPartner AB

Johanneslundsvägen 2, Norrort

Ett kontor med genomgående hög standard med i dagsläget rums...

Visad

Johanneslundsvägen 2, Norrort

Fräscht kontor ut över det vanliga i anslutning till E4:an!

Visad

Johanneslundsvägen 7, Upplands Väsby

Höglager i utmärkt läge med närhet till E4:an för snabb dist...

Visad