Kontor, Jakobsbergsgatan 18, City, Stockholm

  • 907 m²
  • 370 358 - 506 408 kr/mån

Hyr modernt och effektivt kontor, granne med MOOD-gallerian


Lokaltyp Kontor
Total yta 907 m²
Adress Jakobsbergsgatan 18
Område City
Objektsnummer 41890221
Områdeshyra 370 358 - 506 408 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Hyr modernt och effektivt kontor, granne med MOOD-gallerian

Nu finns ett ledigt modernt kontor beläget mitt i Stockholm city. Lokalen ligger på plan 8 och har höga fönster med utsikt mot innergården och Lästmakargatan. Här finns goda möljigheter för nästa hyresgäst att vara med och påverka både utformning och planlösning.

Om fastigheten

Jakobsbergsgatan ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.

Service

I kvarteret finns all tänkbar service och kommers med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. Spännande grannar är även Mood-gallerian och Epicenter.

Kommunikationer

Kvarteret ligger mittemellan tunnelbanestationerna Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje). På tio minuters promenadavstånd finns Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.
Läs mer om fastigheten


Bilder på lokalen