Kontor, Jakobsbergsgatan 13, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 76 554 - 197 429 kr/mån
AMF Fastigheter Restaurang (37 m) Shopping (27 m) Friskvård (21 m) Bank (149 m) Uttagsautomat (426 m) Postkontor (26 m)

Högt och ljust läge med stora fönster i två väderstreck.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 967 m²
Adress Jakobsbergsgatan 13
Område City
Våning 9
Objektsnr 41857680
Lokalguidens estimerade områdeshyra
76 554 - 197 429 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

De stora fönstren bjuder på utsikt över takåsarna i två väderstreck och ger ett fint ljus in till lokalen. Eftersom ytorna är helt oinredda kan du som hyresgäst forma innehåll och uttryck precis som du vill. För dig som vill tänka helt nytt kring upplevelse och arbetssätt är den här lokalen en riktig möjlighet. Garage för bil och cykel finns i fastigheten.

Omgivning

Mitt i Stockholms city har du ett extremt stort utbud av restauranger, butiker och service. Det är också det viktigaste arbetsplatsområdet i staden. Här rör sig dagligen tusentals finans- och affärsfolk, kreatörer och beslutsfattare med citypulsen som gemensam nämnare. .

Kommunikationer

Oavsett hur du vill färdas är det nära till allt. Innerstadsbussar, tunnelbanans alla linjer, spårvagn, pendeltåg, fjärrtåg, gång och cykelvägar finns inom bekvämt räckhåll. Likaså Arlanda Express och flygbussar. Det är några minuters promenad till Stockholms Central och både innerstadsbussar och flygbussar passerar ett par 100 meter från fastigheten.

Service

Som en del av MOOD Stockholm och granne med Gallerian och NK har du bara några meter till all shopping och service du behöver. Restaurangutbudet är stort och bland annat finns Boquerian, Bröd & Salt, EAT, Egoïste och Vigårda i MOOD Stockholm, som du når utan att behöva gå ut från huset.

Övrigt

AMF Fastigheter ser livet mellan husen. Vi är fastighetsbolaget som utvecklar stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

Jakobsbergsgatan 22, Norrmalm

Hyr kontor mitt i city med egen terrass och extern mötes-/re...

Visad

Regeringsgatan 48, Norrmalm

Join the Workspace Evolution! LOCATION På nionde våninge...

Visad

Regeringsgatan 48, Norrmalm

Join the Workspace Evolution! LOCATION På nionde våninge...

Visad