Kontor, Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 136 988 - 179 138 kr/mån
Vasakronan AB Shopping (94 m) Restaurang (125 m) Friskvård (139 m) Postkontor (408 m) Bank (397 m) Kemtvätt (547 m) Grönområde (536 m) Bilservice (466 m) Parkering (504 m) Kommunikation (277 m) Uttagsautomat (381 m)

På Jörgen Kocksgatan 9, ett stenkast från Malmös Centralstation kan vi erbjuda en ljus och trevlig lokal. Lokalen har kombinerad planlösning med cellkontor och öppna ytor. Ytskikt bestående av ljusa väggar, parkettgolv och textilmatta. Flera av rummen har utsikt mot husets gemensamma ljusgård. I huset finns möjlighet att hyra ett externt konferensrum i anslutning till ljusgården. Fastigheten är strategiskt belägen med närhet till Malmös Centralstation och till motorvägen/ringvägen. Perfekt för f...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 843 m²
Adress Jörgen Kocksgatan 9
Område Nyhamnen
Renoveringsår 1992
Objektsnr 41849063
Lokalguidens estimerade områdeshyra
136 988 - 179 138 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

På Jörgen Kocksgatan 9, ett stenkast från Malmös Centralstation kan vi erbjuda en ljus och trevlig lokal. Lokalen har kombinerad planlösning med cellkontor och öppna ytor. Ytskikt bestående av ljusa väggar, parkettgolv och textilmatta. Flera av rummen har utsikt mot husets gemensamma ljusgård. I huset finns möjlighet att hyra ett externt konferensrum i anslutning till ljusgården. Fastigheten är strategiskt belägen med närhet till Malmös Centralstation och till motorvägen/ringvägen. Perfekt för företag med besökare eller anställda som reser i tjänsten. Efter en kort gångväg mot centrum finns ett stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen i Inre Hamnen, med gångavstånd till centrum som har ett stort utbud av restauranger, butiker och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på cirka 5 minuters gångavstånd från Centralstationen där du har tillgång till pågatåg, regionaltåg och X2000 samt flygbuss till Sturup. För bilburna finns goda parkeringsmöjligheter både för personal och besökare inom fastigheten.

Parkering

Garage kan erbjudas hyresgäaterna i fastigheten.

Service

Stort utbud av restauranger och servicebutiker i anslutning till Malmös Centralstation som ligger på gångavstånd från fastigheten.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Vasakronan AB

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

Nu kan vi erbjuda en lokal i en fastighet med strategiskt lä...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

Här kan vi erbjuda en ljus och luftig lokal i markplan. Plan...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

På strategiskt läge, bara ett stenkast från Malmö Central, f...

Visad