Kontor, Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen, Malmö

Vasakronan AB Parkering (37 m) Restaurang (63 m) Shopping (94 m) Friskvård (139 m) Kommunikation (277 m) Grönområde (337 m) Bank (386 m) Uttagsautomat (394 m) Postkontor (408 m) Bilservice (466 m) Bränslestation (516 m) Kemtvätt (547 m)

På Jörgen Kocksgatan 9, ett stenkast från Malmös Centralstation kan vi erbjuda en ljus och trevlig lokal. Lokalen har kombinerad planlösning med cellkontor och öppna ytor. Ytskikt bestående av ljusa väggar, parkettgolv och textilmatta. Flera av rummen har utsikt mot husets gemensamma ljusgård. I huset finns möjlighet att hyra ett externt konferensrum i anslutning till ljusgården. Fastigheten är strategiskt belägen med närhet till Malmös Centralstation och till motorvägen/ringvägen. Perfekt för f...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 843 m²
Adress Jörgen Kocksgatan 9
Område Nyhamnen
Byggår 1992
Objektsnr 41849063
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

På Jörgen Kocksgatan 9, ett stenkast från Malmös Centralstation kan vi erbjuda en ljus och trevlig lokal. Lokalen har kombinerad planlösning med cellkontor och öppna ytor. Ytskikt bestående av ljusa väggar, parkettgolv och textilmatta. Flera av rummen har utsikt mot husets gemensamma ljusgård. I huset finns möjlighet att hyra ett externt konferensrum i anslutning till ljusgården. Fastigheten är strategiskt belägen med närhet till Malmös Centralstation och till motorvägen/ringvägen. Perfekt för företag med besökare eller anställda som reser i tjänsten. Efter en kort gångväg mot centrum finns ett stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Kommunikationer

För hyresgäster har fastigheten ett eget garage med infart från Navigationsgatan För besökare finns en stor parkering bakom fastigheten som Parkering Malmö ansvarar för.

Uthyrare & kontaktpersoner

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

På bästa pendlingsläge i ett av Malmös mest spännande utveck...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

Lokal på bottenvåningen med blandad planlösning och stora mö...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

Ett stenkast från Centralstationen finns denna flexibla loka...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

Här kan vi erbjuda en ljus och luftig lokal i markplan. Plan...

Visad