Kontor, Järnvågsgatan 3, Göteborg, Göteborg

  • 480 m²
  • 68 000 - 112 000 kr/mån

I ett ljust och trevligt kontor med centralt läge vid Järntorget, och mitt i området Masthuggskajen som är under utveckling, finns ett effektivt kontor om ca 480 m² på plan fyra snart ledigt. Planlösningen är av blandad karaktär och används idag som kontor och utbildningslokal. Kommunikationer Fastigheten ligger precis bredvid knutpunkten Järntorget som har mycket goda kommunikationer. God tillgång till parkering i området och garageplatser finns att hyra i fastigheten. Service I området ru...


Lokaltyp Kontor
Total yta 480 m²
Adress Järnvågsgatan 3
Område Göteborg
Objektsnummer 41882340
Områdeshyra 68 000 - 112 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

I ett ljust och trevligt kontor med centralt läge vid Järntorget, och mitt i området Masthuggskajen som är under utveckling, finns ett effektivt kontor om ca 480 m² på plan fyra snart ledigt.

Planlösningen är av blandad karaktär och används idag som kontor och utbildningslokal.

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis bredvid knutpunkten Järntorget som har mycket goda kommunikationer. God tillgång till parkering i området och garageplatser finns att hyra i fastigheten.

Service

I området runt fastigheten finns gott om trevliga lunchrestauranger, gym, apotek, livsmedelsbutik och allt annat som centrum har att erbjuda.

Inflyttning enligt överenskommelse.


Bilder på lokalen