Kontor, Järnvågsgatan 1, CENTRUM, Göteborg

  • 300–10 000 m²
  • 42 500 - 2 333 333 kr/mån

Välkommen till Våghuset på Masthuggskajen – nybyggda kontor som utmanar perspektiven!


Lokaltyp Kontor
Total yta 300–10 000 m²
Adress Järnvågsgatan 1
Område CENTRUM
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41920364
Områdeshyra 42 500 - 2 333 333 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu bygger vi Våghuset, en av stadens nya ikonbyggnader som hämtat inspiration så väl ifrån älven som ifrån Järnvågen. Här finns möjlighet att bli en del av Göteborgs nya nav och stadens utveckling. I huset finns effektiva kontorsytor och oavsett om ni har behov av det stora eller lilla kontoret så finns det plats för er. Husets övre våningsplan har en fantastisk utsikt över älven och den profilskapande gestaltningen ger unika möjligheter att sticka ut och skapa en arbetsplats utöver det vanliga.

Husets hyresgäster har tillgång till den stora takterrassen vilket ger möjlighet till utomhusarbete, avkoppling, företagsevent eller en kopp kaffe med kollegorna i solen. I gatuplanet planeras för kafé, handel och service.

Här kommer att finnas en generös cykelparkering som är lätt tillgänglig från Masthamnsgatan. Från cykelrummet tar du dig enkelt upp i huset utan att behöva gå ut.
Huset är certifierat enligt BREEAM Excellent vilket är den näst högsta nivån vilket innebär stort fokus på material, ljud, ljus, luft mm. En hållbar byggnad där människor ges möjlighet att må bra och trivas.

Vi räknar med att välkomna husets nya hyresgäster under hösten 2022.

Kommunikationer

Hit är det enkelt att ta sig. Järntorget och Järnvågen är knutpunkter för stadens kollektivtrafik och trafikeras av en mängd bussar och spårvagnar. Bilparkeringar finns i närliggande p-hus. Cykelgarage finns i huset och möjlighet finns till medlemskap i bilpool och tillgång till podtaxi. Den kommande Västlänken med station Haga ger snabb access åt alla håll. Med den planerade linbanan och nya färje-förbindelser knyts södra och norra älvstranden ihop där inte minst Lindholmen och Lindholmen Science Park kan nås på några minuter. Dessutom ligger kontinenten bara några få timmar bort tack vare Stena Lines Danmarksfärjor som avgår från just Masthuggskajen.

Service

Våghuset ligger granne med Järntorget vilket innebär att utanför dörren finns alla trevliga restauranger och butiker i Haga, längs Långgatorna och i Linnéstaden.

Skyltläge

Skyltläge ut mot Oscarsleden.

Övrigt

ÖVRIGT:

Masthuggskajen kommer att utvecklas till en ny stadsdel med 1.300 bostäder och närmare 6.000 arbetsplatser. Området präglas av kontraster; av månghundraårig historia och moderna uttryck, slitet och polerat, småskaligt och storslaget, lokalt och globalt, alternativt och kommersiellt.
Masthuggskajen är Sveriges första hållbarhetscertiferade stadsdel enligt Citylab.

Läs mer om Masthuggskajen på www.masthuggskajen.se.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen