Kontor, Järnvägsgatan 41, Centrum, Helsingborg

  • 212 m²

På ett av Helsingborgs mest centrala läge med utsikt över Öresund ligger denna kontorslokal på sjunde våningen. Rumsindelade arbetsplatser i kombination...


Lokaltyp Kontor
Total yta 212 m²
Adress Järnvägsgatan 41
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41904398

Beskrivning

På ett av Helsingborgs mest centrala läge med utsikt över Öresund ligger denna kontorslokal på sjunde våningen. Rumsindelade arbetsplatser i kombination med öppet landskap, kök och mötesrum skapar luftighet och rymd i lokalen. En stor generös terrass med härlig utsikt över sundet. Kontoret rymmer cirka nio arbetsplatser.

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns allt inom promenadavstånd. Det är en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborgs centrum med moderna kontor och butikslokaler för företag i alla storlekar.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med direkt närhet alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) som avgår från Helsingborg C bara 100 meter bort. Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i garage under huset.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 st olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker eller på galleria Söder. Vill man istället åka utomlands kan man ta en promenad längs stadsparken till färjorna mot Danmark som avgår från Helsingborg C och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare. Inom 200 meter finns det flera olika hotell, bland annat Radisson Blu, Comfort och Cityvandrarhemmet.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen