Kontor, Järnvägsgatan 41, Centrum, Helsingborg

  • 212 m²

På ett av Helsingborgs mest centrala läge med utsikt över Öresund ligger denna kontorslokal på sjunde våningen. Rumsindelade arbetsplatser i kombination...


Lokaltyp Kontor
Total yta 212 m²
Adress Järnvägsgatan 41
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41904398

Beskrivning

På ett av Helsingborgs mest centrala läge med utsikt över Öresund ligger denna kontorslokal på sjunde våningen. Rumsindelade arbetsplatser i kombination med öppet landskap, kök och mötesrum skapar luftighet och rymd i lokalen. En stor generös terrass med härlig utsikt över sundet. Kontoret rymmer cirka nio arbetsplatser.

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns allt inom promenadavstånd. Det är en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborgs centrum med moderna kontor och butikslokaler för företag i alla storlekar.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med direkt närhet alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) som avgår från Helsingborg C bara 100 meter bort. Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i garage under huset.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen