Kontorshotell, Järnvägsgatan 10A, Centrum, Helsingborg

Wihlborgs Fastigheter AB Restaurang (26 m) Friskvård (30 m) Shopping (46 m) Kommunikation (52 m) Uttagsautomat (67 m) Bank (68 m) Parkering (405 m)

Kontorshotell på Knutpunkten

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 30 m²
Adress Järnvägsgatan 10A
Område Centrum
Objektsnr 41852780
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorshotell med rum av varierande storlek och form. Konferensrum och stor samvaroyta med härlig utsikt över havet. Här sitter ni i Helsingborgs absolut mest centrala läge med faciliteter som restauranger, butiker och alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) samlat inom fastigheten. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering, både korttid och långtid. Ingång även direkt från parkeringsdäcket. Finns även bilpool i fastigheten.

Kommunikationer

Helsingborgs absolut mest centrala läge med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) i fastigheten. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering, både korttid och långtid. Det finns även bilpool i fastigheten. Hyresgäster i fastigheten har även tillgång till ett låst cykelgarage med omklädningsrum och dusch.

Parkering

Buss

Service

Här finns alla citys fördelar med ett stort utbud av lunchställen, kaféer, banker, och möjlighet till shopping i någon av Helsingborgs många butiker.

Övrigt

Knutpunkten är Helsingborgs främsta nav och mötesplats – mitt i city och med utsikt över sundet. Varje dag strömmar 40 000 personer genom Knutpunkten, den största kommunikationsnoden i nordvästra Skåne. Här finns också kontor för en lång rad företag. 2014 påbörjades en om- och tillbyggnad som nu är klar - vi har byggt 7 7000 kvadratmeter nya kontor ovanpå den befintliga byggnaden. Nu planerar vi för etapp 2 av ombyggnaden där Knutpunkten ska få en ny fasad mot Kungstorget, ett nytt restaurangtorg och nya kontorsytor.

Kungstorget 8, Centrum

Nya kontorsytor i Knutpunkten.

Visad

Bergavägen 1, Berga

Nu har vi ett mycket trevligt kontor i självaste "Canon...

Visad

Bergavägen 1, Berga

Hyr ett rum i ett synligt, dynamiskt kontorshotell. Fördelar...

Visad

Bergavägen 1, Berga

Vid infarten till Berga ligger denna inbjudande fastighet! ...

Visad