Kontor, Järnmalmsgatan 2, Gustavsvik, Västerås

  • 290 m²

Härligt kontor i vackra Slakteriområdet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 290 m²
Adress Järnmalmsgatan 2
Område Gustavsvik
Kommun Västerås kommun
Våning 2
Objektsnummer 41946201
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Järnmalmsgatan 2. Ett kontorsläge som är eftertraktat i ett område som attraheras av många med tanke på miljö och omgivning. Att sen lokalerna har fantastisk potential och att ni blir första kunden i lokalen säger det mesta om er möjliga framtid med personalen i fokus. Välkomna på en visning!

Övrigt

Planlösningen består i dagsläget av både öppna ytor och rumsindelning med glaspartier som skapar en luftig och ljus känsla i lokalen. Bilden visar e-styling och avvikelser kan därför förekomma.

I det starkt växande Slakteriområdet får du en miljö som är företagsrikt med närhet till fantastiska restauranger runt hörnet. Området ligger i närheten av Mälaren som skapar möjlighet för rogivande promenader längst vattnet.

Några få minuter promenad från fastigheten så ligger Slakteriet som är en saluhall med utsökt mat från hela världen. Här finns även delikatesser och en florist. Flera lunchalternativ finns längs Sjöhagsvägen.

Med riktning mot city så möts ni av en småbåtshamn, wakeboardbana, badplats och utegym. Här finner ni även några av Västerås mest omtalade restauranger där ni kan avnjuta en lunch med utsikt till Mälaren. Fortsätter ni lite till så når ni snart Västerås Centralstation som erbjuder goda kommunikationer med buss och tåg.

Närområdet bjuder även på hälsosam idrott i Klöverhallen, simning i det nyrenoverade Lögarängsbadet samt träning hos Member 24 gym som öppnar inom.

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar, ni når stationen på ca 5-7 minuter med bussarna 7,21 och 22. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen