Kontor, Järfällavägen 100-106, Järfälla, Järfälla

  • 300 - 3 000 m²

Anpassningsbara lokaler med flera användningsområden i centrala Jakobsberg.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Övrig lokal / Utbildningslokal
Total yta 300 - 3 000 m²
Adress Järfällavägen 100-106
Område Järfälla
Kommun Järfälla kommun
Hiss Ja
Våning 7
Objektsnummer 41940545
Bifogade filer

Beskrivning

Ett utmärkt läge att etablera sig centralt i Jakobsberg med endast några minuters promenad från pendeltåg och bussterminal. Gott om parkering för besökare och kunder.

Lokalerna är lämpliga för såväl kontorsverksamhet som för mottagningar, kliniker, utbildningsverksamhet samt lager/verkstad.

De flexibla planlösningarna kan ändras och skräddarsys då ytorna kommer att genomgå en totalrenovering. Detta i samråd med ny hyresgäst utefter dennes behov och önskemål.

Omgivning

Hela Järfälla kommun är i ett spänannde expansivt läge där mycket är på gång med utveckling av hela Barkarbystaden och med kommande tunnelbana, kommersiella fastigheter, bostäder och service. Här väljer små som stora företag nu att etablera sig.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten då den ligger i bästa kommunikationsläge i direkt anslutning till Jakobsbergs station på Järfällavägen 106.

JV 100 nås även enkelt med bil via Viksjöleden från E18 oavsett om man kommer från norr eller söder.

Bussar trafikerar mellan Jakobsbergs station till Mörby, Kista, Helenelund och Vällingby via bl.a. linje 178, 541, 547, 560 och 567.

Planlösning

I JV 100 finns flera olika lokaler från 300 upp till 3000 kvm, som är anpassningsbara för flera användningsområden.

De flexibla lokalerna möjliggör för en mixad planlösning med både rumsindelade och öppna ytor, där alla kvadratmeter kan nyttjas effektivt.

I markplan: Finns 2917 kvm samt 844 kvm, som tidigare nyttjats för
praktiskt gymnasium. Dessa ytor går att dela av till ca 700-1200kvm för lager och enklare verkstad med stor port. Se bild från baksida.

Plan 4: Lokaler om 311 kvm samt 880 kvm finns vakant
Plan 5: 336 kvm ledig yta.
Plan 7: 563 kvm, som tidigare används för en barnmottagning där det idag finns två hwc samt flera rum med handfat.

Parkering

I JV 100 finns ett rymligt garage med hiss direkt upp till våningsplanen, Samt utomhusparkering för besökare.

Service

Jakobsbergs centrum, endast 7-8 min från JV100, erbjuder all tänkbar service såsom restauranger, caféer, apotek, mobilservice, banker och butiker. I närområdet finns hela Barkarby och Veddestas utbud.

I fastigheten finns gym, husläkarmottagning samt Adolf Fredriks Fysiocenter med naprapater, massörer och sjukgymnaster. Här finns även biltvätt med däckbyte och Ryds bilglas.

Övrigt

Övriga hyresgäster i fastigheten är bland annat Didaktus, Järfälla Kommun, Vibblaby husläkarmottagning, Friskis & Svettis, Poseidon Kampsportsakademi, Adolf Fredriks Fysiocenter, Järfälla Djurklinik och Diaverum
Utöver det finns flertalet mindre företag belägna i kontorsgemenskapen.


Karta
Visa på kartan: