Kontor, Isbergs gata 7, Dockan, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 55 729 - 82 479 kr/mån
Wihlborgs Fastigheter AB Bank (0 m) Restaurang (22 m) Shopping (61 m) Friskvård (74 m) Kommunikation (117 m) Uttagsautomat (143 m) Kemtvätt (198 m) Parkering (248 m) Grönområde (742 m) Postkontor (765 m)

Kontorslokal med havsutsikt

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 535 m²
Adress Isbergs gata 7
Område Dockan
Objektsnr 41854059
Lokalguidens estimerade områdeshyra
55 729 - 82 479 kr/mån
1 250 - 1 850 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorslokal i Dockan med havsutsikt. Lokalen har trevliga öppna ytor med mycket ljusinsläpp. Lokalen har ett stort kök där det finns möjlighet till matlagning. Dockan erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger och till centralstationen promenerar du på under tio minuter.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. 5 minuters promenad till citytunneln.

Parkering

Parkering finns

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet

Övrigt

Fastigheten är belägen precis vid infarten till Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.