Kontor, Isbergs gata 7, Dockan, Malmö

  • 535 m²

Kontor i Dockan med öppen planlösning och havsutsikt. Renoveringsbehov gör att det finns gott om möjligheter att påverka materialval och planlösning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 535 m²
Adress Isbergs gata 7
Område Dockan
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41854059
Bifogade filer

Beskrivning

Kontorslokal på andra våningen med öppen planlösning, rymliga ytor och stora fönster med gott om ljusinsläpp.

Ljusgården i mitten av lokalen skapar en annorlunda och unik planlösning. Dessutom med havsutsikt. Lokalen kommer att renoveras så möjligheterna är många för den som flyttar in. Allt går att anpassa efter era behov och önskemål, både vad gäller planlösning och utseende.

Se vår film om Dockanområdet här

Dockanomårdet erbjuder en mängd olika lunchrestauranger och närhet till service. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till Malmö centralstation.

Omgivning

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Endast 5 minuters promenad till Malmö C.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockan-området

Närliggande företag

Orkla, SAAB, Telia, SVT, Sigma, Thyrens , Cybercom m.f.l.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen