Kontor, Isbergs gata 7, Dockan, Malmö

  • 580 m²

Kontor med havsutsikt och mycket ljusinsläpp i Dockan


Lokaltyp Kontor
Total yta 580 m²
Adress Isbergs gata 7
Område Dockan
Objektsnummer 41854059

Beskrivning

Denna kontorslokal har öppna ytor och mycket ljusinsläpp. Dessutom får man havsutsikt från ena delen av lokalen. Möjligheterna är många och den går att anpassa efter behov och önskemål.

Lokalen har även ett stort kök där det finns möjlighet till matlagning.

Dockan erbjuder en mängd olika lunchrestauranger och service. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till Malmö centralstation.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. 5 minuters promenad till citytunneln.

Parkering

Parkering finns

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet

Övrigt

Fastigheten är belägen precis vid infarten till Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.


Bilder på lokalen