Kontor, Isafjordsgatan 32C, Kista, Kista

  • 111 m²
  • 20 813 kr/mån

Gavelläge mot Isafjordsgatan med stora välkomnade fönsterpartier


Lokaltyp Kontor
Total yta 111 m²
Adress Isafjordsgatan 32C
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41883943
Hyra 20 813 kr/mån
2 250 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen passar utmärkt för det mindre företaget som vill ge sina antällda en välplanerad och trivsam arbetsplats.

Omgivning

Kista Science City är utan tvekan ett av Stockholms mest spännande områden. Här finns Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Service

En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen