Kontor, Isafjordsgatan 32B, Västerort, Kista

  • 183 m²
  • 2022-06-01
  • 32 025 kr/mån

Välkommen till denna centrala kontorslokal högst upp i fastigheten med trevlig terrass. Kista Galleria nås med kort promenad via promedstråket som går precis utanför fastigheten.


Lokaltyp Kontor
Total yta 183 m²
Adress Isafjordsgatan 32B
Område Västerort
Kommun Stockholms kommun
Tillträde 2022-06-01
Objektsnummer 41948190
Hyra 32 025 kr/mån
2 100 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Du välkomnas in i lokalen av ett öppet kontorslandskap där även utgången till terrassen är belägen. Vidare in i lokalen finns tre arbetsrum följt av ett mötesrum för 8 personer. Pentry och lounge är placerat i mitten av lokalen där även 3 WC finns varav den ena är försedd med duschkabin. Välkommen på visning!

Omgivning

Kista Science City är utan tvekan ett av Stockholms mest spännande områden. Här finns Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Service

En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.


Karta


Bilder på lokalen