Kontor, Isafjordsgatan 30 C, Västerort, Kista

  • 685 m²

Fin inflyttningsklar kontorslokal högst upp i huset med nära till det mesta och med möjlighet till flexibelt hyresavtal


Lokaltyp Kontor
Total yta 685 m²
Adress Isafjordsgatan 30 C
Område Västerort
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41923888
Bifogade filer

Beskrivning

På bra läge i Kista finner du denna inflyttningsklara kontorslokal högst upp i huset. Lokalen har en blandad planlösning med såväl öppet landskap som rum som går att nyttja som både kontors- och mötesrum. I lokalen finns omklädningsrum med dusch. Är det något du saknar eller behöver anpassa, hjälper vi dig såklart.

Omgivning

Kista Science City är utan tvekan ett av Stockholms mest spännande områden. Här finns Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Service

En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen