Kontor, Isafjordsgatan 20, Västerort, Kista

  • 83 m²

Nära Kista galleria och med service i huset


Lokaltyp Kontor
Total yta 83 m²
Adress Isafjordsgatan 20
Område Västerort
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41949808

Beskrivning

Yteffektivt kontor fördelat på fyra rum varav ett större passande för möten. Trevlig entré med plats för möblemang där kunder att slå sig ner.

Önskas större yta går det att öppna upp mot grannlokalen.

I huset finns ett bra serviceutbud med bland annat lunchrestaurang, kiosk och närköp.
Möjlighet att hyra konferens- och mötesrum för större samlingar.

Övrigt

Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum. Den främsta sektorn är ICT (informations- och kommunikationsteknik) och här samlas forskare, studenter och företag för att utvecklas och växa. I området finns också Kista Galleria, en av de största galleriorna i Stockholmsområdet med butiker och matserveringar.

Kista Galleria förser hela närområdet i Kista ett komplett serviceutbud med dess 180 butiker och restauranger. Post, vårdcentral, tandläkare, gym och mycket mer återfinns i Kista Galleria. I anslutning till gallerian finns dessutom ytterligare handel och service i form av restauranger, gym etc.

Fastigheten är belägen i Kista, strategiskt placerat 10 km nordväst om centrala Stockholm, med ett ypperligt kommunikationsläge.

Härifrån kan man ta sig snabbt till andra delar av Stor-Stockholm med bil via E4 samt E18. Kista tunnelbanestation ligger endast 250 m bort och till Helenelund pendeltågsstation är det ca 800 m. Flertalet bussar samt flygbuss passerar området.

Arlanda flygplats nås med bil på under 20 minuter och Bromma Flygplats, 13 km bort, nås på 11 minuter med bil.

Tvärbanan som byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund kommer att passera fastigheten. Tvärbanan beräknas vara klar 2023. 

Till centrala Stockholm tar det 14 minuter med bil samt 17 minuter med tunnelbana.

 

Det finns gott om parkeringsplatser i garage. 


Karta
Visa på kartan: