Kontor, Installatörvägen 23, Trollhättan

Kraftstaden Fastigheter Trollhättan AB Shopping (259 m) Kommunikation (387 m) Bilservice (405 m) Restaurang (504 m) Friskvård (573 m) Grönområde (783 m) Bränslestation (1098 m)

Renoverad kontorslokal om 588 m² med fräscha ytskikt och nytt kök från 2012. Större delen av lokalen består av ett öppet kontorslandskap som utrustats med ljudabsorberande matta och akustikplattor i tak. Ventilationen är anpassad efter 100 personer inkl. datorer. Köket är rymligt och är utrustat med kyl- och frysskåp, två diskmaskiner samt fyra stycken mikrovågsugnar. I lokalen finns även ett mindre konferensrum och en handikappanpassad toalett. Lokalen är belägen på andra våningen, hiss finns e...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 588 m²
Adress Installatörvägen 23
Byggår 1984
Renoveringsår 2012
Hiss Nej
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41834177
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Renoverad kontorslokal om 588 m² med fräscha ytskikt och nytt kök från 2012. Större delen av lokalen består av ett öppet kontorslandskap som utrustats med ljudabsorberande matta och akustikplattor i tak. Ventilationen är anpassad efter 100 personer inkl. datorer. Köket är rymligt och är utrustat med kyl- och frysskåp, två diskmaskiner samt fyra stycken mikrovågsugnar. I lokalen finns även ett mindre konferensrum och en handikappanpassad toalett. Lokalen är belägen på andra våningen, hiss finns ej.

Kommunikationer

Området ligger strategiskt bra ur kommunikationssynpunkt med närhet till E45. Busslinje nr. 21 går förbi på intilliggande gata, Ljungvägen.

Parkering

ja

Service

I området finns restauranger, mataffär, sportanläggning, fackhandel, återvinningscentral, bilbesiktning och bensinstation.

Vägbeskrivning

Sväng av 45:an in på Gärdhemsvägen, mot Hojumsområdet. Kör rakt i 3 st rondeller och tag vänster i den 4:e rondellen. Tag sedan höger i nästa T-korsning och sedan första avfarten till vänster in på Installatörvägen.

Närliggande företag

I samma fastighet finns idag hyresgästerna Artex och Gymgrossisten.

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Gott om avgiftsfria parkeringar utanför inhägnat område.

Fastigheten är avsedd för industri-, lager- och kontorsverksamheter och är utrustad med passagesystem.

Kontorsmöblerna på bilderna ingår ej.

Verkmästarevägen 9, Trollhättan

Butik, kontor och lager med bra affärsläge. Bra tillgängligh...

Visad

Verkmästarevägen 9, Håjum

Ledig lokal om 2500 kvm. Mycket bra skyltläge och bra parker...

Visad

Verkmästarevägen 9, Håjum

Fräscha, välventilerade och videoövervakade förråds/lagerutr...

Visad