Kontor, Ingenjör Bååths Gata 11 (T2), City, Västerås

  • 1 305 m²

Ljus lokal i direkt anslutning till Västerås resecentrum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 305 m²
Adress Ingenjör Bååths Gata 11 (T2)
Område City
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41945810

Beskrivning

Utveckla ert nya kontor i bästa läge. Här finner ni Västerås Citys utbud av service runt hörnet och kommunikationer via Västerås resecentrum utanför dörren.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Melkerhuset och Ottar 6. Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala. Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen