Kontor, Infanterigatan 18, Östersund

NP3 Fastigheter AB (publ) Friskvård (66 m) Restaurang (71 m) Kommunikation (148 m) Shopping (172 m)

Fin kontorslokal i mycket bra läge med egen ingång och möjlighet till parkering i Carport

Beskrivning

Ljus och fin kontorslokal i två våningar med egen entré. Nuvarande utformning är med enskilda kontorsrum men lokalen är flexibel och kan enkelt byggas om till en mer öppen planlösning om så önskas.

Omgivning

Närheten till Östersunds Skidstadion medger rekreation i närområdet med såväl terrängspår sommartid som preparerade skidspår vintertid.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med Stadsbusslinje på Infanterigatan öster om byggnaden och andra Stadsbusslinjer samt Länstrafiksbussar som angör Kyrkgatan två kvarter väster om fastigheten. Bilkommunikationerna är mycket goda med gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten.

Planlösning

Idag är lokalen indelad i mindre kontorsrum med några större konferensrum samt ett stort och välkomnande pentry/matplats. Byggnaden medger stor flexibilitet och anpassning av planlösningen kan enkelt göras.

Service

Inom direkta närområdet finns PostNords postboxservice och gym. På promenadavstånd finns hela Östersunds centrum med butiker, lunchrestauranger och närservice samt ICA Maxi.

Övrigt

Lokalen nås direkt från Jägarvallsgränd och/eller Infanterigatan på Stadsdel Norr. Infart enklast från Rådhusgatan via Jägarvallsgränd. Stadsbuss trafikerar Infanterigatan.

Infanterigatan 22, Östersund

Befintlig konferenslokalsenhet som kan anpassas enl dina öns...

Visad

Infanterigatan 20, Östersund

Lokal i markplan med stor potential där ni kan vara med att ...

Visad

Infanterigatan 20 A, Östersund

Nytt kontorshotell på Stadsdel Norr

Visad

Jägarvallsvägen 12, Östersund

Stora ytor tillgängliga i centralt läge

Visad