Kontor, Industrivägen 13, Tyresö

  • 581 m²
  • 84 729 kr/mån

Här hittar ni en kontorslokal med stor potential högst upp i huset. Med gångavstånd till busshållsplats och Tyresö C blir denna lokal ett bra alternativ för det större företaget.


Lokaltyp Kontor
Total yta 581 m²
Adress Industrivägen 13
Kommun Tyresö kommun
Objektsnummer 41911884
Hyra 84 729 kr/mån
1 750 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns möjligheten att anpassa en kontorslokal efter era behov. Med stora ytor att jobba med så blir denna lokal ett bra alternativ för det större företaget.

Omgivning

Fastigheten ligger intill påfart Tyresövägen (229), en kilometer från Tyresö Centrum som har fullt butiksutbud och övrig närservice.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från Tyresö är goda. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och flera busslinjer kör sträckan Gullmarsplan - Tyresö. I närområdet går busslinjerna 875, 873 och 872 via Tyresö Centrum till Gullmarsplan. Restiden är cirka 18 minuter. Du tar dig till Stockholm city med gröna linjen från Gullmarsplan på ungefär 10 minuter.

Service

I närområdet finns två restauranger, gym, en livsmedelsbutik och bank. På promenadavstånd ligger Tyresö Centrum med stort utbud av matställen, banker, systembolag, matbutiker och annan service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen