Lagerlokal, Ideongatan 1, Ideon, Lund

  • 23 - 150 m²

Lediga labblokaler på Ideon i Lund


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 23 - 150 m²
Adress Ideongatan 1
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41838206

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I en av Gammas flyglar erbjuder vi nu mindre hyresgäster utrymme att växa. Här finns lediga labblokaler med tillhörande förråd och arkiv.  Vi ställer iordning rummen i samarbete med inflyttande hyresgäst.

Kontakta oss för en första dialog och hör vad vi kan göra för er!

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplatsen Ideontorget ligger precis runt hörnet.

Service

Lunchrestauranger, bank, frisör och hotell inom gångavstånd. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.Bilder på lokalen