Kontor, Hyllie Stationstorg, Hyllie, Malmö

  • 150–20 000 m²
  • Januari 2020
  • 10 625 - 2 250 000 kr/mån

Välkommen att hyra flexibla kontorslokaler mellan 150-20 500 kvm i The Point. Flaggskeppet, landmärket eller pricken över i:et. Kärt barn har många namn. Här skapas förutsättningar för lyckade affärer, allt i ett hus som har premium som lägsta nivå och där du har 11 minuter med tåg till Kastsrup. Välkommen till The Point....


Lokaltyp Kontor
Total yta 150–20 000 m²
Adress Hyllie Stationstorg
Område Hyllie
Kommun Malmö kommun
Byggår 2019
Hiss Ja
Takhöjd 3 meter
Tillträde Januari 2020
Ingår i hyra Varmhyra
Objektsnummer 41799933
Områdeshyra 10 625 - 2 250 000 kr/mån
850 - 1 350 kr/m²/år

Beskrivning

Med sina 110 meter och 29 våningar blir The Point det nya landmärket i regionen. Höjden profilerar huset och de företag som väljer att flytta in. Men det är inte bara på höjden vi siktar högt med The Point. Vi vill även ha högt i tak och bygger med en invändig takhöjd på 3 meter. Vi bygger ett hus med premium som lägsta nivå i allt från arkitektur, byggmaterial och inredningsdetaljer. Vi arbetar hållbart i hela byggprocessen och strävar mot ”miljöbyggnad guld”. Vi vill både dig, ditt företag och framtidens bästa.
Se filmen om The point på www.thepoint.se/film

Omgivning

Med kontor i The Point har du hela världen precis utanför dörren. På 11 minuter tar du dig med tåg till Copenhagen International Airport, Kastrup. Du når Malmös viktigaste ringvägar på någon minut och läget intill Citytunneln transporterar dig snabbt till Malmö City. The Points läge bäddar för snabba kommunikationer och bra affärer.

Planlösning

Alla företag har olika behov och varje planlösning vi tar fram är unik. Tillsammans med våra duktiga arkitekter hittar vi den lösning som passar dig och ditt bolag bäst. The Point är ett flexibelt hus som gör det möjligt att skapa effektiva planlösningar med fokus på arbetsmiljö och trivsel för medarbetarna. Huset rymmer totalt 20 500 kvm och det finns möjlighet till små kontor om 150 kvm upp till flera våningar. The sky is the limit.

Parkering

Ja

Service

Vill du ha ett eget hotell? Quality Hotel View är ett modernt konferenshotell där service och bekvämlighet står i fokus. Genom en integrerad lobby från The Point får du som hyresgäst ta del av hotellets serviceutbud och med enkelhet till exempel kunna boka konferenslokaler, fika eller frukt. Atmosfären som möter dig i The Point är välkomnande och varm och det ska kännas lika naturligt att stanna till i lobbyn för morgonkaffet som att samla kollegorna till en After Work i hotellets bar.

Vägbeskrivning

En vägbeskrivning till The Point är överflödig. Lyft blicken och du ser det på långt håll.

Övrigt

Annehem Bygg & Projekt är ett helägt dotterbolag till Peab och har under lång tid utvecklat kontorsfastigheter med det lilla extra. The Point utvecklas nu av två parter, Annehem och Volito Fastigheter. Peab har lång erfarenhet av byggnation av kommersiella fastigheter och i ett nära samarbete skapar vi framtidens byggnad – The Point.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen