Kontor, Hyllie Connect, Hyllie, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 35 417 - 1 350 000 kr/mån
Vasakronan AB Parkering (14 m) Restaurang (16 m) Bilservice (18 m) Shopping (79 m) Kommunikation (105 m) Bank (112 m) Uttagsautomat (135 m) Friskvård (140 m) Bränslestation (808 m)

Hyllie Connect byggs nytt från grunden och kommer att erbjuda toppmoderna kontor som möter framtidens krav på miljö och hållbarhet. Cirka 12 000 kvm kontorsyta fördelat över sju våningar i ett oslagbart läge med sammanhängande ytor från 500-2100 kvm i ett plan. Citytunneln bidrar till att Hyllie med sin tågstation ligger nära det mesta. Malmö, Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 500 - 12 000 m²
Adress Hyllie Connect
Område Hyllie
Renoveringsår 2017
Tillträde 20190101
Objektsnr 41840089
Lokalguidens estimerade områdeshyra
35 417 - 1 350 000 kr/mån
850 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyllie Connect byggs nytt från grunden och kommer att erbjuda toppmoderna kontor som möter framtidens krav på miljö och hållbarhet. Cirka 12 000 kvm kontorsyta fördelat över sju våningar i ett oslagbart läge med sammanhängande ytor från 500-2100 kvm i ett plan. Citytunneln bidrar till att Hyllie med sin tågstation ligger nära det mesta. Malmö, Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor.

Omgivning

Hyllie är Malmös allra nyaste stadsdel, och Öresunds klimatsmartaste, med bostäder, arbetsplatser, handel och nöje. Knappt hundra meter från den planerade nya kontorsfastigheten som vi kallar Hyllie Connect, ligger Hyllie stationstorg med ankomsthall och nergångar till tågen. Nära torget ligger köpcentrumet Emporia, Malmö Arena, Malmö Mässan samt flera andra kontorsfastigheter och bostäder.

Kommunikationer

Det är svårt att hitta ett bättre läge. Härifrån har du nära till både Malmö och resten av världen. Tågstationen ligger bara 50 meter från Hyllie Connect. Med tåget tar det tolv minuter till Kastrup, sex minuter till Malmö Central och tre minuter till Triangeln. För den som väljer att ta bilen till och från kontoret finns det gott om parkeringsplatser i det närliggande parkeringshuset P-Hus Hyllie. Med ditt kontor här blir det lätt att ta sig ut i världen samt att låta världen ta sig till er.

Parkering

P-Hus Hyllie ligger granne med Hyllie Connect. Det drivs av P Malmö och har 1400 parkeringsplatser och 49 MC-platser. Det finns också en biltvätt, Parkers Wash, i parkeringshuset. Infart och utfart sk

Service

Precïs på andra sidan spåret ligger ett av Skandinaviums största köpcentrum - Emporia. Här finns all tänkbar service, restauranger, butiker, livsmedel etc. Vid Hyllie Stationstorg finns flera restauranger, banker etc. Med ett kontor i Hyllie Connect finns all tänkbar service inom 100 meters gångavstånd.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Vasakronan AB

Arenagatan 35, Hyllie

Här med strategiskt läge i Malmös nyaste stadsdel, uppförs n...

Visad

Hyllie allé 36, Hyllie/Svågertorp

Toppvåning med egen takterrass

Visad

Hyllie Allé 26A, Hyllie

Välexponerade lokaler i Hyllie Allé!

Visad

Hyllie allé 36, Hyllie/Svågertorp

Kontorslokal på bästa läge i Hyllie

Visad