Kontor, Hyllie allé 27, Väster, Malmö

  • 1 059 m²
  • Diskuteras

Kontorslokalen ger dig som hyresgäst allt vad man kan önska sig av sitt kontor. Den ligger på två plan och högst upp i fastigheten med en interntrappa som skiljer våningarna åt vilket medför fantastiskt ljusinsläpp med fönster i alla väderstreck. Lokalen inrymmer såväl kontors-, mötes-, samtals- och konferensrum i varierade storlekar samt även 3x pentry och direktaccess till fastighetens uteterass....


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 059 m²
Adress Hyllie allé 27
Område Väster
Kommun Malmö kommun
Våning 5 av 6
Tillträde Diskuteras
Objektsnummer 41953080

Beskrivning

Magisk kontorslokal i hörnläge med härligt ljusinsläpp och fina materialval som med sin interntrappa binder ihop våningarna på bästa sätt. Välkomna!

I hörnet av Hyllie Allé och Arenagatan med två tydliga entreér bara ett stenkast från Hyllie tågstation och busshållsplatser är ett kontorshus byggt i 5- resp 6 våningar.

Med människan i centrum förhöjs läget även till gröna nivåer med takterrass och gårdsrum.

Med två entreér och kontorsytor på totalt 5300 kvm samt två butikslokaler på 1000 kvm finns möjlighet till att samla all verksamhet på ett plan med dagsljusinsläpp ifrån två håll.

Fasadmaterialen är gedigna - tegel, ljust infärgad betong och glas.

Tegelfasaden skapar en mänsklig skala och en varm ton i gatumiljön och glaskuben lyser upp hörnet under den mörka årstiden.

Fastigheten uppfyller kraven för EU Green Building, Miljöbyggnad, nivå Silver samt den internationella standarden BREEAM och Very Good!

Välkommen till Arenagatan 20 och Hyllie Allé 27-29!

Kommunikationer

Till fastigheten och denna kontorslokal kan du komma in på två sätt, antingen via Arenagatan 20 eller också Hyllie Allé 27-29.

Ca 2 min promenad till Hyllie station samt busshållplatser utanför fastigheten och taxi inom några stegs räckhåll

Planlösning

Ett kontor ska bestå av många olika möjligheter för att ett företag ska kunna jobba tillfredställande i en miljö som kännetecknar företaget man arbetar på, det gör definitivt denna kontorslokalen som har allt + lite till!

Ingång ifrån Arenagatan 20 eller Hyllie allé 27-29 och möjlighet till att komma in såväl på våning 5 som våning 6 ifrån bägge adresserna och resp våningsplan skiljs åt via en interntrappa.

Våning 5 har blandade ytor med såväl öppet landskap som kontors-, samtals-, mötes- och konferensrum samt pentry med fina materialval såsom matta, trä och pelare samt glas.

Våning 6 har öppet landskap med det underbara kubbgolvet, stort ljusinsläpp och pentry men också en del kontors-, mötes- och samtalsrum - utöver detta har man också direktaccess till den underbara uteterrassen som finns på taket.

Oavsett våning kommer du direkt med hiss eller trappor och då ifrån gatan eller också via parkerings- och cykelgaraget där det även finns en sportdepå ifall du behöver duscha av dig innan arbetet påbörjas.

Service

Stort utbud av serviceenheter i direkt närhet till fastigheten, både på Emporia köpcenter som några min promenad bort ligger såväl Apotek som City Gross

Närliggande företag

SOMFY, Riksbyggen, Mc Donalds, Holy Greens, Malmö Arena, Emporia köpcenter, Bengt Dahlgren AB, B&R Automation m fl

Övrigt

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Terrass
WC

BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

MILJÖCERTIFIERING: GreenBuilding
GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

MILJÖCERTIFIERING: Miljöbyggnad
Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.


Karta
Visa på kartan: