Butikslokal, Huskvarnavägen 101, Vättersnäs, Huskvarna

  • 350 - 550 m²

På ett av Jönköpings bästa lägen, mitt i Vättersnäs, nära E4an finns det nu möjlighet för dig och ditt företag att få nya lokaler.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 350 - 550 m²
Adress Huskvarnavägen 101
Område Vättersnäs
Kommun Jönköpings kommun
Objektsnummer 41921617
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Omgivning

Vätterstrandens långsträckta sandstrand, bostäder, kontor samt lager & produktionsverksamheter.

Kommunikationer

Då flera parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen samt att på-avfart till E4 ligger i nära anslutning så tar du dig snabbt och smidigt till och från lokalen med bil. Utmed Huskvarnavägen trafikerar buss nr 13 leden samt cykelväg finns utmed Vätterstranden.

Planlösning

Här är tanken att ta ett helhetsgrepp om lokalen och tillsammans med dig som hyresgäst skapa en nytt modernt kontor anpassat utefter er verksamhet. Vättersnäs med närhet till både Vättern och E4an erbjuder ett bra läge för din verksamhet då du enkelt och smidigt tar dig till lokalen via bil, buss eller cykel. Lokalen består idag av en stor öppen butiksyta med generös takhöjd samt tillhörande kontor och pentry. Fastighetsägaren har för avsikt att omdisponera butiksytan till kontorslokaler. Lokalerna kommer att anpassa i samråd med dig som hyresgäst där du får möjlighet att vara med och påverka planlösning och materialval. Fastigheten kommer att genomgå en omfattande omställning där både insidan och fönstersättning kommer att anpassas utefter din verksamhet. Möjlighet finns även att skapa en kontorslokal i två plan då byggnaden är förberedd för lokalyta i två plan.

Service

All tänkbar närservice finns i Huskvarna samt Jönköpingscentrum, ca 10 min från lokalen. I området finns företag som Golvteam, Holmgrensbil skadeverkstad, Schuchardt Maskin, Osborn, Eductus, Hemglass, Kurres fiskeshop, Damaskus Kolgrill.

Övrigt

Mycket bra skyltläge mot HuskvarnavägenBilder på lokalen