Butikslokal, Husarviksgatan 16A, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  • 124 m²
  • 13 433 - 50 633 kr/mån

Välkommen till ett av Europas största stadsutvecklingsområden där hållbarhet är ledordet. Här har vi nu en ledig lokal i kvarteret Månspinnaren. Lokalen är en av tre i våra fastigheter i kvarteret. Här hittar du en attraktiv lokal med generös takhöjd i bästa läge. Lokalen är på entréplan i vårt bostadshus, med totalt 121 hyresrätter. De tre husen i kvarteret ligger alldeles intill Husarviken och alla har en individuell karaktär och spännande utformning. Exteriörer med mörkbetsad och lackad träpa...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 124 m²
Adress Husarviksgatan 16A
Område Norra Djurgårdsstaden
Objektsnummer 41916852
Områdeshyra 13 433 - 50 633 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till ett av Europas största stadsutvecklingsområden där hållbarhet är ledordet. Här har vi nu en ledig lokal i kvarteret Månspinnaren. Lokalen är en av tre i våra fastigheter i kvarteret. Här hittar du en attraktiv lokal med generös takhöjd i bästa läge. Lokalen är på entréplan i vårt bostadshus, med totalt 121 hyresrätter. De tre husen i kvarteret ligger alldeles intill Husarviken och alla har en individuell karaktär och spännande utformning. Exteriörer med mörkbetsad och lackad träpanel, balkongpelare, rundade hörn och glaserat tegel, ger intrycket av något alldeles extra. I de två grannlokalerna finns en förskola och en skönhetssalong kommer att öppna inom kort.

Kommunikationer

Fritid och rekreation
I området finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som tennis, ridning, gym och 4H-gård. Bostadsområdet ligger på gränsen till Nationalstadsparken, en grön oas där du kan promenera och jogga.