Kontor, Husarviksgatan 16A, Hjorthagen, Stockholm

  • 124 m²
  • Enligt överenskommelse

Attraktivt läge i Norra Djurgårdsstaden


Lokaltyp Kontor
Total yta 124 m²
Adress Husarviksgatan 16A
Område Hjorthagen
Kommun Stockholms kommun
Våning Bottenvåning
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41916852

Beskrivning

Välkommen till ett av Europas största stadsutvecklingsområden där hållbarhet är ledordet. Här har vi nu en ledig lokal i kvarteret Månspinnaren.
Lokalen är en av tre i våra fastigheter i kvarteret. Här hittar du en attraktiv lokal med generös takhöjd i bästa läge. Lokalen är på entréplan i vårt bostadshus, med totalt 121 hyresrätter.

De tre husen i kvarteret ligger alldeles intill Husarviken och alla har en individuell karaktär och spännande utformning. Exteriörer med mörkbetsad och lackad träpanel, balkongpelare, rundade hörn och glaserat tegel, ger intrycket av något alldeles extra.

I de två grannlokalerna finns en förskola och en skönhetssalong.

Omgivning

Norra Djurgårdsstaden är ett nytt område med miljöprofil i utkanterna av Stockholms innerstad. Här byggs ca 12 000 bostäder och i framtiden kommer här finnas ca 30 000 arbetsplatser.

SERVICE OCH BUTIKER
Här byggs en fortsättning av Stockholms innerstad med allt som hör till. Här finns restauranger, caféer, butiker, mataffärer och hotell. Då området fortfarande är under utveckling tillkommer ny service hela tiden.

KOMMUNIKATIONER
På grund av miljöprofilen som området har är kollektivtrafiken mycket viktig. Här planeras en utbyggnad av Spårväg City som kommer knyta ihop området med Stockholm city. Det är en kortare promenad till tunnelbanestationen i Ropsten och flera busslinjer passerar in mot stan.

FRITID OCH REKREATION
I området finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som tennis, ridning, gym och 4H-gård. Bostadsområdet ligger på gränsen till Nationalstadsparken, en grön oas där du kan promenera och jogga.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen