Kontor, Humlegatan 15, Trandared, Borås

Lokalguidens estimerade områdeshyra 54 075 - 93 129 kr/mån
Cernera Fastigheter AB

Ljust och rymligt kontor med många möjligheter

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 721 m²
Adress Humlegatan 15
Område Trandared
Objektsnr 41906358
Lokalguidens estimerade områdeshyra
54 075 - 93 129 kr/mån
900 - 1 550 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I Maskrosen på Katrinedal hittar du dessa ljusa, välplanerade och smakfullt renoverade kontorslokaler om 721 kvm. Här finns rymligt kök och gott om plats för möten och konferenser.

När det gäller utformningen har du alla möjligheter. Med oss som kreativ part utvecklar vi tillsammans den optimala lokalen - allt från planlösning till design och inredning. Vårt mål är en arbetsmiljö som maximerar effektivitet, motivation och trivsel hos dig och dina medarbetare

Omgivning

Maskrosen är ett modernt företagshus, välexponerat utmed riksväg 40 och strategiskt beläget i Katrinedal, Borås. Området är mycket lättillgängligt, med fem minuters gångavstånd till centrum och direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27. Här finns även busshållplats med bra förbindelser samt väl utbyggda cykelvägar. Annelundsparken, som bjuder in till sköna lunchpromenader, är en härlig grön granne.

Katrinedal ligger vackert intill Annelundsparken med fina strövområden men också mycket centralt med goda förbindelser till centrum. Området, som ligger i direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27, har vuxit upp runt Sandwalls gamla bryggeri och Borås tekoindustri. I dag har Cernera en stark närvaro i Katrinedal och erbjuder en stor variation av öppna och ljusa kontor i fastigheter från olika epoker.

Kommunikationer

I området finns mycket goda parkeringsmöjligheter, bland annat i vårt eget parkeringshus Humlan. Här finns även lunchrestauranger, ett flertal gym, bilverkstad, läkarmottagning och mycket mer. Området har ett bra exponeringsläge för business to business.

Planlösning

I Maskrosen har vi tagit stor hänsyn till både inre och yttre miljö. Resultatet är en fastighet om cirka 6 000 kvm med ljusa och luftiga ytor som inspirerar till kreativitet, starka idéer, bra möten och goda affärer. Vårt parkeringshus Humlan ligger i direkt anslutning till fastigheten.

Service

I området finns det mesta man kan önska sig, bland annat lunchrestauranger, gym, företagshälsovård och bra bussförbindelser. Dessutom ligger Borås centrum endast en kort promenad bort.

Övrigt

Fjärrvärme, komfortkyla, personhiss, godshiss och källsortering. Internetanslutning via fibernät.